[hp256HP158312377]Volgens de metallografische classificatie, de aaneengesloten toestand van vierkante buis: A. hypoeutectoid staal (ferriet + peerlite); Europees staal (perelite); c. precipitatie van staal door een ge

Naadloze vierkante buis bedrijf!

categorieën nieuws
Naadloze vierkante buis bedrijf! > nieuws centrum > Wokavisk.Hoeveel is 60 gegalvaniseerde vierkante buisDe totale fluctuaties van is niet groot
Wokavisk.Hoeveel is 60 gegalvaniseerde vierkante buisDe totale fluctuaties van is niet groot
vrijgavetijd:2022-09-24   Keer bekeken:517   Terug naar lijst

Volgens de metallografische classificatie, de aaneengesloten toestand van vierkante buis: A. hypoeutectoid staal (ferriet + peerlite); Europees staal (perelite); c. precipitatie van staal door een gemeenschappelijke vierkante buis (peerlite +-cement); d. Ledeburiet staal (peerlite + cement).

Warmgewalste naadloze buizen worden geproduceerd op de automatische precisiebuis walsdraad. De vaste buis blanco wordt in de vereiste lengte gesneden door het verwijderen van oppervlaktedefecten, waarbij het zich op het uiteinde van het geperforeerde uiteinde van de buis blanco plaatst, en vervolgens naar de verwarmingsoven gestuurd wordt voor verwarming. Het wordt geperforeerd op de piercing machine. Tegelijkertijd gaat het continu door met de werking van de rol en de plug, Een holte wordt geleidelijk gevormd binnen de pijp blanco die wordt genoemd de ruwe pijp, en de diameter wordt bepaald door de grootmachine aan de eisen voldoen. De continue pijp is geavanceerder bij de productie van warmnaadloze stalen pijp. Als u naadloze pijp met een kleinere grootte en betere kwaliteit te verkrijgen, Het koudwalsen en koudtrekken moeten worden aangenomen, of de combinatie van koudwalsen en koudtrekken wordt meestal op de walserij uitgevoerd. De naadloze pijp wordt in de ringvormige pas gerold, bestaande uit cirkelvormige groeven met variabele doorsnede en vaste conische plug. De koudtrekken wordt gewoonlijk uitgevoerd op de ene ketting of op de koudtrekmachine, dat wil zeggen, de verhitte pijp wordt in een gesloten cilinder geplaatst en de geperforeerde staaf en de wals beweging, Deze methode kan staalpijp produceren met een kleine diameter. In de bouwmaterialenindustrie is de ontwikkeling van verschillende pijpen anders. Vanwege hun verschillende kenmerken is er een zekere afstand tussen de pijpen. Pijp is een van de vele pijpen in de bouwmaterialenindustrie. Het wordt gevormd na de behandeling van stripstaal. We moeten de verschillende kenmerken van stalen pijpen begrijpen. Echter, in de bouwmaterialenindustrie, de ontwikkeling van verschillende pijpen is verschillend. Vanwege hun verschillende kenmerken, is er een zekere afstand tussen pijpen. Pijp is een van de vele pijpen in de bouwmaterialenindustrie. Het wordt gevormd na de behandeling van strippend staal. De verschillende kenmerken van de stalen pijp moeten door iedereen worden begrepen. Vanwege de stalen pijp en andere grondstoffen heeft de opslag van stalen pijp echter specifieke voorwaarden nodig.

Wokavisk.Hoe de hoeveelheid oxyde-schaal te verminderen is de sleutel tot de verhitting van naadloze vierkante buis. Vooral als het heet is. Uitgaande van de levensduur van gereedschappen en de oppervlaktekwaliteit van pijpen zijn de eisen strenger. Warme ovens worden bijvoorbeeld onderverdeeld in verwarmingsovens en verwarmingsovens overeenkomstig hun functies; De eerste wordt gebruikt om de blanco van normale temperatuur tot verwerkingstemperatuur te verwarmen; Deze wordt gebruikt om de blanco te verwarmen tot de noodzakelijke verwerkingstemperatuur tijdens de verwerking.

Superieur vierkant tubulair staal (zowel P als s ≤ .%)

Nieuw MumbaiOmdat de groene billet in elke vorm kan worden geperst, is het gemakkelijk om de vierkante buis te lassen in moeilijke producten.

Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

Classificatie van vierkant buisstaal is een koolstoflegering van ijzer met koolstofgehalte van vierkante buis tussen .% %. Om de taaiheid en plasticiteit ervan te waarborgen, is het koolstofgehalte in het algemeen niet hoger dan %. Naast ijzer en koolstof omvatten de belangrijkste stalen ook silicium, mangaan, zwavel,Wokavisk.Galvaniseerde spiraalleiding, fosfor enz. Er zijn verschillende classificaties van stalen en vierkante buizen, met name de volgende: vierkante buizen worden ingedeeld in gewoon staal naar kwaliteit (P &%, S &%le; .%)


Wokavisk.Hoeveel is 60 gegalvaniseerde vierkante buisDe totale fluctuaties van is niet groot



Uitgebreide indeling van gewoon staal A. koolstofstaal: a) Q (b) Q (b); c) Q (C)/; d) Q(B)* ; e) Q blad ;

Er zijn enkele defecten in qb vierkante buis tijdens het uitrekken, die worden veroorzaakt door de volgende redenen. De gemeenschappelijke belangrijkste redenen zijn als volgt: selecteer de juiste qb vierkante buis materiaal, en de gewoonlijk gebruikte materialen in austenitische qb vierkante buis zijn CrNiTi en CrNiTi. Tijdens de diepe tekening is CrNiTi stabieler dan CrNiTi en heeft een betere crack resistentie. Daarom moet CrNiTi materiaal zo veel mogelijk worden geselecteerd.

Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van qb vierkante buis. Lege bocht kan ook R && amp buigen; amp; Het; .T zonder fractuur van de pijpwand.

Norm voor inspectieFunctionele index analyse van qb vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van qb vierkante buisgegevens onder belasting.

Het is het proces van het tekenen van het boorgat van de gewalste metalen blanco (vorm, pijp, product, enz.) in een sectie om de lengte te verminderen en te vergroten. Het wordt meestal gebruikt voor koude verwerking.

Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, de reductie is te groot, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.


Wokavisk.Hoeveel is 60 gegalvaniseerde vierkante buisDe totale fluctuaties van is niet groot



De vierkante buis is een essentieel materiaal voor de constructie en de realisering van de industrialisatie. Het wordt op grote schaal gebruikt en heeft een grote verscheidenheid. Volgens verschillende sectievormen, vierkante buis is over het algemeen verdeeld in secties, platen, pijpen en metalen producten. Om de productie, de bestelling en de levering van vierkante buis te vergemakkelijken en een goede job te doen in de werking en het beheer, is het ook verdeeld in zware rail, light rail, grote sectie staal, medium sectie staal, kleine sectie staal en vierkante buis koude buiging Sectie staal, hoogwaardig staal, walsdraad, medium- en dikke stalen plaat, plaat van plaat, plaat van elektrisch siliciumstaal, stripstaal, naadloze staalpijp, vierkante pijp, gelaste stalen pijp, metaalprodukten, enz.

projectEr zijn veel verwerkingstechnologieën voor vierkante buizen. Ik zal de specifieke verwerkingstechnologie hier niet introduceren. We weten alleen over de verwerkingstechnologie van elkaars buizen. We kunnen onvoldoende begrip hebben van de verwarmingstechnologie. Vervolgens zal ik u een gedetailleerde introductie geven aan de verwarmingstechnologie van de lagere buizen.

Hoe de hoeveelheid oxyde-schaal te verminderen is de sleutel tot de verhitting van naadloze vierkante buis. Vooral als het heet is. Uitgaande van de levensduur van gereedschappen en de oppervlaktekwaliteit van pijpen zijn de eisen strenger. Warme ovens worden bijvoorbeeld onderverdeeld in verwarmingsovens en verwarmingsovens overeenkomstig hun functies; De eerste wordt gebruikt om de blanco van normale temperatuur tot verwerkingstemperatuur te verwarmen; Deze wordt gebruikt om de blanco te verwarmen tot de noodzakelijke verwerkingstemperatuur tijdens de verwerking.

Sterkte verwijst naar de prestaties van metaalmaterialen onder statische belasting (buitensporige plastische vervorming of breuk). Aangezien de werkingswijzen van de belasting spanning, compressie, buiging en schaar omvatten, wordt de kracht ook verdeeld in trekkracht comprimerende kracht, flexurale kracht en scheerkracht. Er is vaak een zekere tussen verschillende sterktes. In het algemeen wordt de trekkracht gebruikt als basiskrachtindicator. De plaatsen of opslagplaatsen voor de opslag van stalen leidingen moeten op schone en onbelemmerde plaatsen zijn, weg van fabrieken en mijnen die schadelijke gas of stof produceren. Wiet en diverse soorten moeten ter plaatse worden verwijderd om de stalen pijp schoon te houden; In het magazijn is het niet toegestaan om te stapelen met zuur, alkali, zout, cement en andere materialen die corrosief zijn voor de stalen pijp. De verschillende soorten stalen pijpen moeten afzonderlijk worden opgestapeld om verwarring en corrosie te voorkomen; Grote stalen rail, stalen plaat, stalen buizen met grote diameter, enz. kunnen in de open lucht worden gestapeld; Klein en middelgroot staal, walsdraad wapening, stalen buizen met middeldiameter, staaldraad en staaldraad kunnen worden opgeslagen in een goed geventileerde schuur, maar zij moeten bedekt en gewalst zijn; Sommige kleine stalen buizen, stalen bladen, stalen banden, siliconen stalen platen of dunne stalen buizen, alle soorten koudgewalste en koudgetrokken stalen pijpen en hoog- en corrosieve metaalproducten kunnen in het magazijn worden opgeslagen; Het pakhuis moet worden geselecteerd overeenkomstig geografische omstandigheden, en in het algemeen wordt het gewone gesloten pakhuis, d.w.z. het pakhuis met dak, behuizing, dichte deuren en ramen en ventilatievoorzieningen gebruikt; Het magazijn moet aandacht besteden aan ventilatie in zonnige dagen, dicht en vochtig bewijs in regenachtige dagen, en vaak een geschikte opslagomgeving onderhouden. Het principe van redelijk stapelen en eerst in eerste opslag is het stapelen op basis van variëteiten en specificaties onder de voorwaarde van stabiele stapeling en veiligheid. Het is verboden voorwerpen op te slaan die corrosief effect hebben op stalen pijpen in de buurt van de stapelstand; De bodem van de stapel moet hoog, stevig en vlak worden opgevuld om te voorkomen dat het materiaal vochtig of vervormd wordt; Dezelfde materialen moeten overeenkomstig de warehoofvolgorde worden gestapeld om de toepassing van het beginsel van eerste in, eerste uit te vergemakkelijken; Het in de open lucht gestapelde sectiestaal moet voorzien zijn van houten matten of stripstenen. Het stapelvlak is licht geneigd drainage te vergemakkelijken. Let op de rechtmatigheid van de plaatsing van het materiaal om buiging en vervorming te voorkomen; De stapelhoogte mag niet hoger zijn dan m voor handmatige bediening, m voor mechanische bediening en m voor de stapelbreedte; Een vast kanaal wordt gereserveerd tussen stapels meestal .m, kan het worden opgevuld met .M; Als het modderige grond is en het toegangskanaal is over het algemeen ~om afhankelijk van de grootte van materialen en transportmachines; De onderkant van de stapel moet opgevuld worden. Als het magazijn cementvloer is, moet het worden opgevuld . ~ .m hoog. Indien het een open plaats is, moet de cementgrond met een O ^ middot worden opgevuld; pijler ; O· m, . ~ . m hoger dan het zand- en modderoppervlak, moet het hoekstaal en het kanaalstaal in de open lucht worden gestapeld, d.w.z. de mond moet naar beneden gericht zijn, en de I-bundel moet verticaal worden geplaatst. Het i-groeveoppervlak van de stalen pijp mag niet worden opgetrokken om het vijven en roest te voorkomen. De verpakking en de beschermende laag van de beschermende materialen moet worden voorzien van een middel of andere be plating en verpakking voordat de fabriek wordt verlaten, wat een belangrijke maatregel is om het materiaal te voorkomen. Tijdens het laden en laden, wordt aandacht besteed aan het laden en het laden, niet beschadigd,Wokavisk.16Mn hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp, De opslagperiode van materialen kan worden verlengd, het magazijn moet schoon worden gehouden en het onderhoud van materialen moet worden versterkt. Voor opslag moeten de materialen niet worden doorweekt of gemengd met onzuiverheden. Materialen die zijn bevlekt of verontreinigd worden schoongeveegd overeenkomstig hun eigenschappen, zoals stalen draadborstel voor hoge hardheid en stof, katoen en andere materialen voor lage hardheid; De materialen moeten regelmatig na opslag worden bewaard. Indien er corrosie is, moet de corrosielaag worden verwijderd; Over het algemeen hoeft het oppervlak van de stalen pijp na reiniging niet met olie te worden bedekt, maar voor staal van hoge kwaliteit, gelegeerd stalen pijp enz., moeten de interne en externe oppervlakken vóór de opslag met antiroestolie worden bedekt; Steelpijpen met ernstige corrosie mogen na het verwijderen van roest niet lang worden bewaard en moeten zo snel mogelijk worden gebruikt. Met de ontwikkeling van de economie, alle soorten vierkante buizen, rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn erkend door de meerderheid van de klanten voor een lange tijd. Er zijn meer en meer namaakproducten op de markt. Om te voorkomen dat worden misleid wanneer je in vierkante buizen, moet je weten hoe om de authenticiteit van vierkante buizen: = ldquo te beoordelen; Als het oppervlak van de vierkante buis relatief vlak is, als het oppervlak niet goed is

Wokavisk.Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt,Wokavisk.Prijs van gegalvaniseerd staal, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

Het uiterlijk van valse en inferieure vierkante buizen heeft vaak pitting. Het oppervlak is een onregelmatig ongelijk defect op het oppervlak van de vierkante loodleiding als gevolg van ernstige slijtage van de rolgroeve. Door het nastreven van winst door nep- en slordige vierkante buisfabrikanten, overtreft de walsdraad vaak de norm.

De pijpleiding is enkel onderhevig aan chemische beitsing, die oxide schaal, roest en oude coating kan verwijderen. Soms kan het worden gebruikt als opwerking na zandstralen. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen het omringende milieu. De vierkante buis moet worden ingediend om in partijen te worden aanvaard en de partijvoorschriften moeten voldoen aan de bepalingen van de overeenkomstige productnormen.