[hp256HP158312377]Indien er slechts één vlak lassen zijn, wordt de stapsgewijze achterlassen van het midden genomen, d.w.z. wordt de boog van het sectielassen op de sectieboog be ëindigd.Schip carbon Steel square

Naadloze vierkante buis bedrijf!

categorieën nieuws
Naadloze vierkante buis bedrijf! > nieuws centrum > Nieuwe grudocHoeveel is 80 gegalvaniseerde vierkante buisIndustriële ontwikkeling
Nieuwe grudocHoeveel is 80 gegalvaniseerde vierkante buisIndustriële ontwikkeling
vrijgavetijd:2022-09-25   Keer bekeken:476   Terug naar lijst

Indien er slechts één vlak lassen zijn, wordt de stapsgewijze achterlassen van het midden genomen, d.w.z. wordt de boog van het sectielassen op de sectieboog be ëindigd.

Schip carbon Steel square pipe (gb-) is een koolstof-stalen vierkante pijp voor de klasse I drukpijp, klasse II drukpijp systeem, boiler en oververhitter. Het is een lange termijn zakelijke vierkante pijp, vierkante pijp, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp en gegalvaniseerde pijp. Welkom bij het consult. De bedrijfstemperatuur van koolstofstalen vierkante buizen wand mag niet hoger zijn dan ;, en de werktemperatuur van de wand van stalen vierkante buis moet hoger zijn dan ;.

Nieuwe grudocFunctionele index analyse van de vierkante buis --de kracht werkt op de onderdelen in een grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De kracht van de vierkante buis vernietiging onder de lading en val belasting wordt de lading en val taaiheid genoemd.

Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.

Ouani.Vierkantsbuis heeft een breed scala van toepassingsgebieden. Het belangrijkste veld is de bouwnijverheid, die de ontwikkeling van de economische bouw bevordert. Omdat het productieproces van een vierkant buisgat anders is,Nieuwe grudocGalvaniseerde stalen vierkante buizen, is het ontwerp van een vierkant buisgat ook anders. Vervolgens zal ik in detail de types van het ontwerp van een buisgat hieronder introduceren.

Qb vierkante buis, qb vierkante buis, qb vierkante buis, QB vierkante buis, QB vierkante buis en warmgewalst rechte hoek vierkante buis zijn van goede kwaliteit en uitstekende kwaliteit. We zijn een leverancier van vele ondernemingen geworden. Qb vierkante buis en I-straal zijn twee producten met verschillende vormen. Onder de conditie van hetzelfde materiaal is de draagkracht van staal hetzelfde, maar het gebruik ervan is zeer verschillend. De vorm is anders. Qb vierkante buis is een kubus, en I-straal is in I-vorm. Het doel is anders. I-beam kan worden gebruikt als spanwijdte en ondersteuning. Square pipe is een beetje erger dan spanwijdte. Het is geen probleem om ondersteuning te doen. Echter, de specifieke selectie van staal hangt af van de eisen van het project. De vierkante buis is een vierkante buis voor de structuur (gbt-) en is een vierkante buis voor algemene structuur en mechanische structuur.

De inspectieposten, de bemonsteringshoeveelheid de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.


Nieuwe grudocHoeveel is 80 gegalvaniseerde vierkante buisIndustriële ontwikkeling



Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van qb vierkante buis. Lege buiging kan ook de binnenste hoek van r.t buigen zonder de buiswand te breken.

Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in proces $mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding worden gedeeld door lassen mdash; Straight naad gelaste vierkante pijp, spiraalgelaste vierkante pijp.

De vierkante buis speelt een belangrijke rol in de snelle economische ontwikkeling. De functies van de vierkante buis zijn verschillend en zijn kenmerken zijn ook verschillend. Square tube heeft strenge normen. Er zijn veel lasprocessen en voordelen van vierkante buis. Laat me u het lasproces en de voordelen van de onderste buis laten zien.

Eerlijke prijsferrometalen hebben betrekking op ijzer en ijzerlegeringen. Zoals staal, ruwijzer, ferroalloy, gietijzer, gezamenlijk aangeduid als ijzerkoolstoflegering.

De andere is ontworpen met vervormhoek, die kan worden beschouwd als DEG van ronde buis tot vierkante buis; Naar ^ deg; de buiging van de hoek, zodat de vervormingshoek ^ theta; Het kan nauwkeurig de vervormingsgraad van hoeken en randen weergeven. In het ontwerpproces, rekening houdend met de invloed van dimensionale nauwkeurigheid en het verharden van metaalbewerking, is de verdeling van de vervormhoek meestal groter aan het begin en in het midden passeren, en dan geleidelijk afneemt. In de pas die direct door boogsnijpunt wordt gevormd, kan het deel van het vulmateriaal van de pijp niet met de pas worden gevuld, zodat de passeerrand anders is dan die van de pijp blanco. Om de dimensionale nauwkeurigheid te waarborgen, moet het filet deel van de pas worden gecorrigeerd en berekend. Daarom heeft deze methode een hogere ontwerpnauwkeurigheid dan andere methoden. Echter, door de grote hoeveelheid iteratieve berekening, is deze methode meer geschikt voor pass design door de computer. Als u een frame gebruikt dat zowel horizontaal als verticaal vervormt, kunt u direct gebruik maken van de vervormingshoek &T theta; Ontwerp passen.

C. elektroovenstaal: a) elektro-boogstaal; b) elektroslakkenstaal; c) Inductieovenstaal; d) Zuiveringsbaar ovenstaal; e) elektro-staalovenstaal.


Nieuwe grudocHoeveel is 80 gegalvaniseerde vierkante buisIndustriële ontwikkeling



Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

KwaliteitsborgingDe gegalvaniseerde vierkante buis is een soort vierkante buis die wordt gelast na gebruik van stalen plaat of stalen strip om te krullen en vorm te geven, en op basis van deze vierkante buis wordt de vierkante buis in het gegalvaniseerde bad geplaatst en gevormd door een reeks chemische reacties; Het productieproces van gegalvaniseerde vierkante pipes is relatief eenvoudig,Nieuwe grudocHoeveel is 65 gegalvaniseerde stalen pijp per meter, maar de productie-efficiëntie is zeer hoog en er zijn veel specificaties en variëteiten, maar dit soort vierkante pijp heeft weinig apparatuur en kapitaal nodig, die beter geschikt is voor de productie van kleine gegalvaniseerde vierkante pijpenfabrikanten.

Formuleer de documenten die door de vierkante buis zijn opgeslagen voor een lange tijd en implementeer ze overeenkomstig.

Het lassen van vierkante leidingen is geschikt voor de oppervlaktebehandeling van materialen. Het lassen van vierkante leidingen kan worden gebruikt voor keramische, metalen keramische en metalen lassen.

Nieuwe grudocKoud getrokken of koudgewalst precisievierkante buis (gb-) is een koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buis met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisievierkante mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren.

Brinell hardheid (HB), Rockwell hardheid (HRC) en Vickers hardheid (HV) worden vaak gebruikt.

Bij het opslaan van QB vierkante pijp moeten we een geschikte plaats kiezen. We moeten nadenken over vele externe factoren,Nieuwe grudocKoud en warm gegalvaniseerde pijp, zoals de corrosieve van stalen pijp, enz. Daarom moet de plaats schoon, droog en geventileerd zijn, waar schadelijke gassen verschijnen, onkruid en andere zonnebranders moeten worden verwijderd in de tijd en het buitenoppervlak van staal moet schoon gehouden worden. Als er zuur, alkali, zout enz. in het magazijn, dus probeer het te snijden en laat het niet toe. Bovendien, als we kunnen nadenken over die hogere metalen producten, kunnen we ze in het magazijn stoppen voor een zeer goede bewaring. Volgens geografische omstandigheden is er een afgesloten magazijn, maar de ventilatie is uitstekend. Het verschil tussen QB vierkante buis en naadloze stalen buis QB vierkante buis is een soort van hoog-precisie stalen buismateriaal na koudtrekken of warmwalsen. QB vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt voor de vervaardiging van producten van pneumatische of hydraulische componenten, zoals luchtcilinder of oliecilinder, die naadloze pijp of gelaste pijp kunnen zijn, geen vervorming onder hoge druk, hoge precisie, hoge afwerking, koude buiging, vlaging en vlakking zonder scheuren. De chemische samenstelling van QB vierkante buis omvat koolstof silicium Si, mangaan Mn, zwavel, fosfor P en chroom CR.