[hp256HP158312377]Jukapa.,De vierkante buis voor vochttransport (gbt-) is een vierkante buis voor het transport van water, olie, gas en andere vlo

Naadloze vierkante buis bedrijf!

product categorie
Naadloze vierkante buis bedrijf! > Productcentrum > Jukapa.Pijp van vierkant gegalvaniseerdHoe gemeenschappelijke fouten te elimineren
Jukapa.Pijp van vierkant gegalvaniseerdHoe gemeenschappelijke fouten te elimineren
  • Product:Jukapa.Pijp van vierkant gegalvaniseerdHoe gemeenschappelijke fouten te elimineren
  • Merk:11
  • Keer bekeken:198
  • stuksprijs:Bespreekbaar
  • Minimum bestelhoeveelheid:
  • Totaal aanbod:
  • Bezorgings periode:Vanaf de datum waarop de koper betaalt Binnen enkele dagen verzonden
  • Geldig tot:effectief op lange termijn
  • vrijgavetijd:
  • Korte omschrijving:Jukapa.,De vierkante buis voor vochttransport (gbt-) is een vierkante buis voor het transport van water, olie, gas en andere vlo
  • 详细信息

    De vierkante buis voor vochttransport (gbt-) is een vierkante buis voor het transport van water, olie, gas en andere vloeistoffen.

    Schip carbon Steel square pipe (gb-) is een koolstof-stalen vierkante pijp voor de klasse I drukpijp, klasse II drukpijp systeem, boiler en oververhitter. Het is een lange termijn zakelijke vierkante pijp vierkante pijp, naadloze vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp en gegalvaniseerde pijp. Welkom bij het consult. De bedrijfstemperatuur van koolstofstalen vierkante buizen wand mag niet hoger zijn dan ;, en de werktemperatuur van de wand van stalen vierkante buis moet hoger zijn dan ;.

    Jukapa.De gedetailleerde stappen voor het snijden van vierkante buizen zijn als volgt: wat wordt gebruikt voor het snijden van vierkante buizen? Naadloze vierkante buizen kunnen alleen succesvol worden verwerkt na bepaalde stappen in de verwerking en engineering. De eerste stap die moet worden ervaren in de verwerking is om naadloze vierkante buizen te snijden. Er zijn verschillende snijmethoden voor naadloze vierkante buizen. Vandaag wil ik graag een methode introduceren voor het snijden van naadloze vierkante buizen met plakken, Het wordt aanbevolen om te snijden volgens de volgende bepalingen: kies een uniforme oppervlakte voor de selectie van aardappelen; De grote diameter is niet te veel, of ze snijden niet goed; B kiezen voor scherpe zaden,Jukapa.Galvaniseerde vierkante pijp, iets grotere en kleine naalden. Soms zijn grote aardappelen niet lang genoeg; C. kiest vlakke, gootsteen en groenteboot. Wanneer het ongelijk is, zal het continu worden gesneden; Als de textuur licht wordt gesneden, zal het snijbord volgen.

    Steekstaal A. mechanisch staal: a) Gehakt en gehard constructiestaal; b) Oppervlakteverhardingsstaal: met inbegrip van carburiseerd staal, ammoniated staal en oppervlakteblusstaal; c) gemakkelijk te snijden constructiestaal; d) Staal voor koudplastic vormen: met inbegrip van staal voor koudstempel en staal voor koudgewalst opschrift.

    Tirat Karmel.Trek vierkante buis:

    Honderden graden Celsius, die energie kunnen besparen.

    Fase ( — )


    Jukapa.Pijp van vierkant gegalvaniseerdHoe gemeenschappelijke fouten te elimineren



    Hardheid hardheid is een aanwijzing om de hardheid en zachtheid van metalen materialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

    Verschillende behandelingen worden samengevat als volgt: de methode van hoge temperatuur oxidatie is om het werkstuk in een specifiek gesmolten zout te dompelen en een vaste procestemperatuur en tijd te handhaven

    De impacthardheid van de belasting op het machinedeel met een grote snelheid door QB wordt de impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal onder impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

    AanbiedingDe tweede is het beitsen van de vierkante pijp. Zowel chemische als elektrolytische methoden worden gebruikt bij het beitsen van de vierkante pijp. Deze twee methoden kunnen de oxyde huid van de vierkante pijp verwijderen.

    De vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, dat wil zeggen stalen pijp met gelijke zijlengte. Het is gemaakt van gewalst stripstaal na verwerking.

    We weten allemaal heel goed. Daarom zal de kwaliteit van vierkante buizen direct invloed hebben op de ontwikkeling van de bouwsector. Wat als we de levensduur van vierkante buizen langer kunnen maken? Hier moeten we ook het personeel van de vierkante buis fabrikant om instructies vragen, en gebruik ingenieuze methoden om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, zodat de vierkante buis ons meer hulp in het leven kan brengen.


    Jukapa.Pijp van vierkant gegalvaniseerdHoe gemeenschappelijke fouten te elimineren



    Het verschil tussen de gegalvaniseerde vierkante pipes met een hete dip en de gekookte vierkante pipe met koude dip komt voornamelijk uit de volgende aspecten: het uiterlijk van gegalvaniseerde vierkante pipes met een warme dip is licht ruw vergeleken met kouddip gegalvaniseerde vierkante pijp; Het uiterlijk van koude gegalvaniseerde vierkante pijp is glad en helder.

    Inspectie van processenVoor olie moet de olieborstel worden uitgevoerd overeenkomstig de voorschriften van het regelsysteem, zodat de olieborstel en de olie in de juiste positie van de borstel en rimpels worden voorkomen.

    Momenteel hebben onderzoekers in binnen- en buitenland experimentele besprekingen gevoerd over de anti-hechting van het oppervlak van vierkante buis. Tot nu toe is er nog steeds een gebrek aan onderzoek op het gebied van oppervlaktehechting er is geen systematische en perfecte theorie om de voorbereiding van de anti-adhesie binnenoppervlak van de pijpleiding te begeleiden, en er is een gebrek aan operabele en low-cost interne oppervlaktevoorbereiding technologie van vierkante pijp. In termen van vaste oppervlaktehechting mechanisme, gebaseerd op de adhesie-theorie van de vaste vloeistof-interface en het gladde vaste oppervlak model, dit papier analyseert het spreidingsproces op bewerkte ruw oppervlak, analyseert direct het adhesieproces,Jukapa.Waar zijn gegalvaniseerde vierkante buizen, en stelt een lijnverspreidingsmodel op basis van kleine systeemenergie vast, Rockwell hardheid (HRC) en Vickers hardheid (HV) worden vaak gebruikt.

    Voor gastransmissie: gas, stoom en vloeibaar petroleumgas.

    B. gereedschapsstaal: a) koolstofgereedschapsstaal; b) gelegeerd gereedschapsstaal; c) Hoogsnelheidsgereedschapsstaal.