[hp256HP158312377]Stobsy.,Het verschil tussen de gegalvaniseerde vierkante pipes met een hete dip en de gekookte vierkante pipe met koude dip komt

Naadloze vierkante buis bedrijf!

product categorie
Naadloze vierkante buis bedrijf! > Productcentrum > Stobsy.Hoeveel kost de gegalvaniseerde vierkante leidingDe voordelen van de industrie worden weerspi
Stobsy.Hoeveel kost de gegalvaniseerde vierkante leidingDe voordelen van de industrie worden weerspi
  • Product:Stobsy.Hoeveel kost de gegalvaniseerde vierkante leidingDe voordelen van de industrie worden weerspi
  • Merk:11
  • Keer bekeken:186
  • stuksprijs:Bespreekbaar
  • Minimum bestelhoeveelheid:
  • Totaal aanbod:
  • Bezorgings periode:Vanaf de datum waarop de koper betaalt Binnen enkele dagen verzonden
  • Geldig tot:effectief op lange termijn
  • vrijgavetijd:
  • Korte omschrijving:Stobsy.,Het verschil tussen de gegalvaniseerde vierkante pipes met een hete dip en de gekookte vierkante pipe met koude dip komt
  • 详细信息

    Het verschil tussen de gegalvaniseerde vierkante pipes met een hete dip en de gekookte vierkante pipe met koude dip komt voornamelijk uit de volgende aspecten: het uiterlijk van gegalvaniseerde vierkante pipes met een warme dip is licht ruw vergeleken met kouddip gegalvaniseerde vierkante pijp; Het uiterlijk van koude gegalvaniseerde vierkante pijp is glad en helder.

    Het is het proces van het tekenen van het boorgat van de gewalste metalen blanco (vorm pijp, product, enz.) in een sectie om de lengte te verminderen en te vergroten. Het wordt meestal gebruikt voor koude verwerking.

    Stobsy.De kracht verwijst naar de functie dat de vierkante buis gegevens worden vernietigd onder statische belasting (geschikte hoeveelheid plastische vervorming of breuk), omdat de actievorm van de belasting spanning, compressie, slingering en dergelijke omvat, omdat de kracht ook wordt verdeeld in trekkracht, comprimerende kracht, afschuivkracht enz. Er is vaak een bepaalde verbinding tussen verschillende sterktes. Bij normaal gebruik wordt de trekkracht vaak gebruikt als de fundamentele ijkkracht.

    Wanneer het voertuig wordt vervangen door naadloze vierkante buis blanco, is het materiaal te zacht om de eisen te beïnvloeden, zodat de kwaliteit van de onderdelen wordt gewaarborgd en rimpels worden voorkomen.

    Kucovietnam.kgmDe tweede is het beitsen van de vierkante pijp. Zowel chemische als elektrolytische methoden worden gebruikt bij het beitsen van de vierkante pijp. Deze twee methoden kunnen de oxyde huid van de vierkante pijp verwijderen.

    Bij het opslaan van QB vierkante pijp moeten we een geschikte plaats kiezen. We moeten nadenken over vele externe factoren, zoals de corrosieve van stalen pijp, enz. Daarom moet de plaats schoon droog en geventileerd zijn, waar schadelijke gassen verschijnen, kan QB vierkante pijp niet verschijnen, onkruid en andere zonnebranders moeten worden verwijderd in de tijd, en het buitenoppervlak van staal moet schoon gehouden worden. Als er zuur, alkali,Stobsy.88 gegalvaniseerd, zout, enz. in het magazijn, is het gemakkelijk om te reageren met de stalen pijp en corroderen van de stalen pijp, dus probeer het te snijden en laat het niet toe. Bovendien, als we kunnen nadenken over die hogere metalen producten, kunnen we ze in het magazijn stoppen voor een zeer goede bewaring. Volgens geografische omstandigheden is er een afgesloten magazijn, maar de ventilatie is uitstekend. Het verschil tussen QB vierkante buis en naadloze stalen buis QB vierkante buis is een soort van hoog-precisie stalen buismateriaal na koudtrekken of warmwalsen. QB vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt voor de vervaardiging van producten van pneumatische of hydraulische componenten, zoals luchtcilinder of oliecilinder, die naadloze pijp of gelaste pijp kunnen zijn, omdat er geen oxide laag is op de binnenste en buitenste wanden van QB vierkante buis, geen vervorming onder hoge druk, hoge precisie, hoge afwerking koude buiging, vlaging en vlakking zonder scheuren. De chemische samenstelling van QB vierkante buis omvat koolstof silicium Si, mangaan Mn, zwavel, fosfor P en chroom CR.

    De inspectieposten,Stobsy.Galvaniseerde dunne vierkante pijp, de bemonsteringshoeveelheid, de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.


    Stobsy.Hoeveel kost de gegalvaniseerde vierkante leidingDe voordelen van de industrie worden weerspiegeld in de volgende aspecten:



    Ingevoerd in vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis oud merk, prijsvoordeel en kwaliteitsgarantie! Bij het gebruik van de interface moet de Demander echter de verbindingsleiding afsluiten. Het gewicht van de korte lengte en niet-vaste lengteproducten mag niet hoger zijn dan % van de totale levering. Voor qb vierkante pijp met een theoretisch gewicht groter dan kgm, mag het niet hoger zijn dan % van de totale levering. De buigingsgraad van qb vierkante pijp mag niet groter zijn dan mm per meter, en de totale buigingsgraad mag niet groter zijn dan .% van de totale lengte. Galvanized qb square pijp voor laagdrukvloeistof transmissie, met standaard aantal gbt-. Representatieve materialen: QA, qbqb, gas, lucht, olie en verwarming van warm water of stoom,Stobsy.Vierkante gegalvaniseerde vierkante pijp, en het doel ervan is beperkt tot algemene laagdrukvloeistof.

    Gemeenschappelijke specificaties van vierkante buis: ~ ]-tijden; &keer; . zeefdrukken; &maal; &Times; . vlakken ; &Times; &keer; . vlakken ; &Times; &keer; . vlakken ; &Times; &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; &Times; &Times; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; &Times; &keer; afschermingen ; &Times; &keer; pijler ; &keer; &keer; afschermingen ; &Times; &Times; afschermingen ; &Times; &Times; afschermingen ; &keer; &keer; afschermingen ; &tijden; &Times; delen ; &maal; &maal; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; &keer; &keer; vlakken ; &Times; &Times; delen ;

    Wanneer het voertuig wordt vervangen door naadloze vierkante buis blanco, is het materiaal te zacht om de eisen te beïnvloeden, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren.

    Het verwijst naar de verwerking van vierkante buis, die metaal in een gesloten Jane plaatst en aan het einde druk uitoefent om het metaal uit het gespecificeerde boorgat te extraheren om afgewerkte producten met dezelfde vorm en grootte te verkrijgen. Het wordt meestal gebruikt voor de vervaardiging van non-ferro metalen materialen. Vierkamer staal, staal en non-ferro metaal. Voor de introductie van de indeling van staal, kort de basisconcepten van metaal, vierkante buis staal en non-ferro metaal.

    Precisiepijp is een naadloze pijp met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisie naadloze mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren. Naadloze pijp kan worden verdeeld in warmgewalste pijp en koudgewalste pijp naar gelang van de productie.


    Stobsy.Hoeveel kost de gegalvaniseerde vierkante leidingDe voordelen van de industrie worden weerspiegeld in de volgende aspecten:



    Het nadeel van massieve buiging is dat het een uitdiepingseffect heeft. De werkelijke buiging zal spanning veroorzaken op het buigpunt, en het trekeffect zal de lengte van de buiglijn verkorten; Het metaal bij de echte bocht zal dunner worden door het uitrekken.

    Verbetering van de kwaliteitSpeciaal prestatiestaal: A. roestvrij en zuurbestendig staal; b. hittebestendig staal: met inbegrip van oxidatiebestendig staal, hittebestendig staal en air ventiel staal; c. gelegeerd staal voor elektrische verwarming; d. Draag resistent staal; e. lagetemperatuur staal; f. Elektrisch staal.

    De insluitingen in de vierkante buis behandeld met calcium kunnen goed worden gedenatureerd, en het is moeilijk om de gewenste resultaten te bereiken in sommige fijne scheuren.

    Stobsy.Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.

    Koud getrokken of koudgewalst precisievierkante buis (gb-) is een koudgetrokken of koudgewalst precisievierkante buis met een hoge dimensionale nauwkeurigheid en een goede afwerking van het oppervlak voor mechanische structuur en hydraulische apparatuur. De selectie van precisievierkante mechanische structuur of hydraulische apparatuur kan de bewerkingstijden aanzienlijk besparen, de materiaalsnelheid verbeteren en de productkwaliteit verbeteren.

    De hogedrukoliepijp voor dieselmotor (gb-) is een vierkantleiding voor een hogedrukpijp van dieselmotoren.