[hp632HP195506591]waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vormingDoor de gesloten celst

Installeer een koud opslagbedrijf!

categorieën nieuws
Installeer een koud opslagbedrijf! > nieuws centrum > NavapolatskKleine installatieprijs voor koude opslagWat zijn de doelstellingen van het snijden
NavapolatskKleine installatieprijs voor koude opslagWat zijn de doelstellingen van het snijden
vrijgavetijd:2022-09-22   Keer bekeken:596   Terug naar lijst
waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht,NavapolatskKoude opslag van professionele installatiebedrijven, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.

Navapolatskfrequent controleren en bepalen of de werkende spanning van de schakelstroom aan de voorschriften voldoet, en de werkende spanning is V &UL-plusmn; -dissel ; Wanneer de groothandel van apparatuur voor de opslag van verse goederen niet lang nodig is, wordt de belangrijkste schakelstroom van het vriesmagazijn verbroken en wordt ervoor gezorgd dat de apparatuur voor de opslag van verse goederen niet weer in vocht terugkeert en niet wordt verontreinigd door andere chemische stoffen zoals as.

De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?

Villa del RosarioVoor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.

Eerste fase van de koelinstallaties

De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding,NavapolatskInstallatie van grote koude opslag, en als er luchtbellen worden gegenereerd, geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is, en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.


NavapolatskKleine installatieprijs voor koude opslagWat zijn de doelstellingen van het snijden



De koeling van koude opslag besteedt steeds meer aandacht aan de behoeften van milieubescherming en energiebesparing. Professionele projecten omvatten: koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, verse fruitopslag, medische koude opslag en andere aanverwante bedrijven. Verkopers die hopen dit bedrijf te hebben, houden rekening met de grote schaal van opslagtemperatuur controle, de selectie en plaatsing van koelapparatuur en de beschrijving van het windsnelheidsveld, dat geschikt is voor de koude opslag van een groot aantal goederen. Uitgerust met perfecte opslagtemperatuur actieve detectie registratie en actieve controleapparatuur.

De materialen van koelkastdeuren zijn de ondersteunende faciliteiten van het koelkast bord, maar de soorten deuren omvatten handbediende schuifdeur,NavapolatskFabriek voor koude opslag, handbediende elektrische schuifdeur, volledig automatische retourdeur, elektrische deur, schoonmaakdeur, volledig begraven en half begraven. De koelaggregaten hebben veel bekende merken. Ze zijn niet alleen luchtgekoeld en met water gekoeld, maar ook volledig afgesloten en half afgesloten. In het geval van keuze moeten we het beter doen en een geschikte voor u vinden.

Wanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn, moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.

query --vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, en als er luchtbellen worden gegenereerd, geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

KwaliteitsdocumentenVoordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.

De kennis van koude opslag reparatie en onderhoud is iets dat je niet kunt vergeten te begrijpen in het proces van dagelijks gebruik van koud water!

Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

NavapolatskBij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.

Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.

Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.