[hp632HP195506591]Tijdens de vroege werking van de koeleenheid,OverwegingKoude opslag, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg i

Installeer een koud opslagbedrijf!

categorieën nieuws
Installeer een koud opslagbedrijf! > nieuws centrum > OverwegingKocht koude opslaginstallatieBelangrijkste manieren om klanten aan te trekken
OverwegingKocht koude opslaginstallatieBelangrijkste manieren om klanten aan te trekken
vrijgavetijd:2022-09-23   Keer bekeken:416   Terug naar lijst

Tijdens de vroege werking van de koeleenheid,OverwegingKoude opslag, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.

De brede, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet,OverwegingOntwerp- en installatiebeginsel van koude opslag, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

OverwegingVoor de grote groothandelaren in verse opslag, als de apparatuur uitvalt als gevolg van langdurige verwaarlozing van het onderhoud, kan het verlies niet worden genegeerd. Daarom moeten we een goede job doen bij het onderhoud van verse opslaggroothandelaren in het dagelijkse gebruik.

De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.

Surif.Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.

Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries, vochtbestendig, enz.

Er moeten drainage maatregelen worden getroffen voor de villa-ruimte en de bovengrondse laag van het wegdek van het koeltechnische gebouw.


OverwegingKocht koude opslaginstallatieBelangrijkste manieren om klanten aan te trekken



Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.

Op de uitrusting van het koelhuis mag geen vuil worden opgehoopt, anders zal de opslagplaat van het bevroren magazijn de thermische isolatie kenmerken vervormen en in gevaar brengen en de kanalen rond het bevroren magazijn onbelemmerd houden. Alleen door een uitstekende warmteverwijdering en koeling te garanderen kan het uitstekend zijn. De plaats waar de vriezer is geplaatst, schoon, vrij van ontvlambare stoffen worden gehouden en ervoor zorgen dat er geen risico van snijwonden is. Voorwerpen mogen niet voor de verdamper van de air conditioning worden geplaatst om te voorkomen dat het eigenlijke effect van koeling in gevaar wordt gebracht.

Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.

Ministerie van FinanciënCompressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, gemakkelijke productie, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.


OverwegingKocht koude opslaginstallatieBelangrijkste manieren om klanten aan te trekken



Relatieve vochtigheidsgraad onderhoud van diepgevroren opslagplaatsen: bevochtiging van diepgevroren opslagplaatsen is zeer belangrijk, van centrifugale bevochtiging tot hogedrukbevochtiging van micronevel, gemengde bevochtiging van gas-water tot de huidige ultrasone bevochtiger. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van kleine deeltjes, uniforme bevochtiging, geen bevriezing en blokkering, en geen vuile blokkering. De luchtbevochtiger die we produceren is speciaal ontworpen voor alle soorten groente- en fruitvriesentrepots, die in wezen anders is dan andere luchtbevochtigers op de markt: volledig gesloten circulatie,OverwegingBedrijf voor installaties voor koelopslag in groentegewassen, dat wil zeggen het gas in het magazijn, terug naar het magazijn via de bevochtiger en het isoleren van de buitenlucht.

Goede kwaliteitWanneer de koude opslag voor de eerste keer wordt gebruikt of voor een lange tijd wordt stilgelegd, is het strikt verboden om goederen in het magazijn te stapelen. Het magazijn moet langzaam worden teruggebracht tot de vereiste temperatuur. Voor het lagetemperatuur magazijn moet het worden gekoeld in fasen om plotselinge veranderingen in het temperatuurverschil binnen en buiten het magazijn te voorkomen, wat resulteert in het opslaglichaam.

Luchtconditionering monitoring pan geografische air conditioning kamer monitoring systeem bestaat uit front-end apparatuur, client /device app en PC groot scherm.

Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften is de bouw van een voedselkoelopslagplaats bedoeld om de planlay-out te bepalen op basis van de locatie, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit, het productieproces, de koeling, het stapelen van producten, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen, zodat het een geheel kan worden.

OverwegingKoude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.

Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.