[hp709HP180518493]De versterking van het lassen is toegenomen, de lasvorming is verslechterd en de randovergang is slecht.Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud roll

Coil gelaste pijp bedrijf!

categorieën nieuws
Coil gelaste pijp bedrijf! > nieuws centrum > ArmeniëQ550b dikke gelaste wandHoe de impact op het werk te vermijden?
ArmeniëQ550b dikke gelaste wandHoe de impact op het werk te vermijden?
vrijgavetijd:2022-05-05   Keer bekeken:523   Terug naar lijst

De versterking van het lassen is toegenomen, de lasvorming is verslechterd en de randovergang is slecht.

Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud rollen en warm rollen. De stalen pijpen zijn gemaakt van , , en , die worden aangeduid als gewone stalen pijpen voor kort, en Mn is tussen gewone stalen pijpen en gelegeerde stalen pijpen. Dit materiaal wordt laaggelegeerd stalen pijp genoemd, de stalen pijpmaterialen zijn SiMn, CrMoV, crmo, CrMo en CrMo, en de roestvrij stalen pijp wordt collectief aangeduid als gelegeerde stalen pijp. Volgens het gebruik wordt het verdeeld in structurele naadloze stalen buizen; vervoer van naadloze stalen buizen; Naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor kunstmestapparatuur; naadloze stalen pijp voor geologische exploratie; Gekoppelde stalen pijp; naadloze stalen pijp voor aardoliekraken; Mariene naadloze stalen pijp; Koudgetrokken koudgewalste precisie naadloze stalen pijp; Diverse gelegeerde pijpen.

ArmeniëDe wandspoelpijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip door buigen en dan lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van inspectie standaard, en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gelaste buis met zuurstof, draadloze huls, metrische gelaste leiding stationaire leiding, diepwaterpomppijp, autobuis, transformator pijp, elektrische gelaste dunne-wandige pijp elektrische gelaste speciale spoel en spiraalvormige gelaste buis, spoel, spoel rol, QB, QB-spoel, dunne-wandige spoel,ArmeniëQ235B rechte naad gelaste buis, grote diameter-dik-dikke spoel, roestvrij stalen spoel L en spoel, Kwaliteit. Preferentiële activiteiten zijn in uitvoering. Welkom om te raadplegen. Grote diameter gelaste pijp, enz. Knip een blanco met een lengte van ongeveer meters. Bij de annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er veel luchtbellen op het oppervlak zijn. Aangenomen dat er veel bellen zijn, blijkt dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de overeenkomstige norm kan voldoen. In het uiterlijk is de koudgewalste dikke wandspoel korter dan de warmgewalst dikke wandspoel, en zijn wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste dikke wandspoel, maar zijn oppervlak ziet er helderder uit dan die van de dikke wandspoel. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak en er zijn niet te veel burrs op de diameter. De levering is over het algemeen warm gewalst en geleverd door warmtebehandeling. Na kwaliteitscontrole moet de warmgewalst dikke wandspoel door het personeel aan een strenge technische selectie worden onderworpen. Na kwaliteitscontrole wordt de spoel gevolgd door herhaalde koudtrekken. Na het warmwalsen moet het worden onderworpen aan perforatietests. Indien de perforatiediameter te groot is, moet deze worden rechtgetrokken en gecorrigeerd. Na het recht wordt de apparatuur na standaardregeling in het magazijn gelabeld en geplaatst. De kwaliteit van de stalen spoelleiding wordt sterk beïnvloed door de grootte van het lassen, met name de parameters van het lassen, de vorm en de positie van lasdraad, de fluxstroom, de prestaties van het proces en de bindingsfactoren.

Daarna moeten we voorkomen dat de plaat beschadigd wordt. De delen met ernstige littekens moeten voor de overgang worden vermalen en de wanddikte van het vermalen deel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte. Steel rolpijp is een onconventionele pijp, en er is geen binnenlandse standaard op dit moment. Daarom is de inspectie vooral gericht op de dikte en de lassekwaliteit.

Ponta Delgada.kgmHet aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt. Dikke wandspoel en breedband met grote diameter zijn voornamelijk gemaakt van koolstofstaal, Q q q Mn, enz. spoel is een soort gelaste pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces. Als de lengte van de klant bijzonder is, moeten twee of meer stalen pijpen worden aangesloten. Daarom is het proces van deze gelaste pijp flexibel, handig en toepasbaar. Het nadeel is dat deze niet kan worden geproduceerd door gemechaniseerde lijn. Het niveau van automatisering en mechanisatie is niet hoog, wat veel handmatige verwerking vereist. Het grootste probleem van de verharde pijpen is het lassen. Dikke wandspoelpijpen kunnen worden geleverd zolang ze kunnen worden geïnspecteerd door foutdetectie. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.

Een hoog mangaan gehalte maakt het staal broos en vermindert de plasticiteit. Onder welke omstandigheden moet de dikke wandspoel vooraf verhit worden voor het lassen?

Het proces van verhitting van de hele dikke wandspoel of lassering voor het lassen heet voorverwarming. Voor het staal met een hoge lassterkte, heeft het een verhardingstendens, materiaal, met name een goede thermische geleiding, lassen en grote dikte. Wanneer de omgevingstemperatuur rond het lasgebied te laag is, is het noodzakelijk om het lassen vóór het lassen te verwarmen.


ArmeniëQ550b dikke gelaste wandHoe de impact op het werk te vermijden?



Het voornaamste doel van voorverwarming is het verminderen van de koelsnelheid van gelaste gewrichten en prehittetemperatuur. Zoals uit de tabel kan worden gezien, kan voorverwarming de koelsnelheid verminderen, maar heeft in principe geen invloed op de tijd die wordt besteed bij hoge temperatuur, mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Grinning &mdash& mdash; Luchtdroging] mdash& mdash; Hoofd van het lassen mdash; Cold drawing ^ mdash& mdash; mdash; mdash; Kiezen en passivatie mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Cold rolling &mdash& mdash; Degreering &mdash& mdash; Cutting head], mdash& mdash; Luchtdroging], mdash& mdash; Intern polijsten &mdash& mdash; Extern polijsten mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Identificatie $mdash& mdash; Inspectie van de procesflow van de verpakkingen van afgewerkte producten industriële pijp ^ mdash& mdash; Peel &mdash& mdash; Inspectie ^ mdash& mdash; Verwarming],ArmeniëK235B spoel, mdash& mdash; Perforatie &mdash& mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Hergebruik van paddestoelen mdash; Luchtdroging], mdash& mdash; Hoofd van het lassen mdash; Cold drawing ^ mdash& mdash; Behandeling van oplossingen mdash; Kiezen van &mdash& mdash; Kiezen en passivatie mdash; Formule van het rolgewicht van de stalen plaat: [(buitenste diameter wanddikte) * wanddikte]* . = kg /M (gewicht per meter)

Onlangs is de kwaliteit van het lassen voortdurend verbeterd en is ook de technologie van de gelaste pijp voortdurend verbeterd, en is het toepassingsveld relatief breed, zodat de naadloze stalen pijp geleidelijk wordt vervangen. De belangrijkste is de technologische ontwikkeling van gelaste pijp. Onze gelaste pijp is gemaakt van stalen plaat of stripstaal en gelast na het afdekken. Het is over het algemeen een lasproces, dat de productie-efficiëntie en de service kwaliteit van gelaste pijp verbetert.

Inspectie van processenDeviation haspel als volgt (eenheid: mm): nominale diameter] amp; amp; Het; tot tot tot tot perimeter Deviation $plusmn; ± ± ± ± De ovaliteit is % van de buitendiameter, en de kwaliteit van niet meer dan -stalen plaat spoelen wordt sterk beïnvloed door de lasgrootte, de vorm en de positie van de lasdraad, de fluxstroom, de fluxprocesprestaties en de gevormde gewricht.

Dikke wandspoelpijp is een soort bekend staal. Het wordt op grote schaal gebruikt in de bouw en pijpleiding industrie vanwege zijn duurzame prestaties en uitstekende kwaliteit. Kennen we het verpakkingsproces van het vaak gebruikte staal? Met de ontwikkeling van de binnenlandse economische situatie en de versnelling van het lassen en gieten worden de voordelen van het NC-snijden geleidelijk onderkend. NC snijden verbetert niet alleen de kwaliteit van platen en producten sterk, maar verbetert ook het arbeidsmilieu en de arbeidsefficiëntie. Momenteel zijn de NC-snijmachines die worden gebruikt in de dikke wandspoelindustrie voornamelijk vlammen en gewone plasma-snijmachines, maar zuiver vlamsnijden kan niet voldoen aan de behoeften van de moderne productie. Momenteel zijn de meeste NC snijmachines NC plasma snijmachines. Dit type snijmachine kan voldoen aan de behoeften van de verwerking van dikke wand opgerolde pijpplaten en de verwerking van dikke wand opgerolde pijpstukken, dus de vraag zal groter en groter zijn, maar er is nog steeds een zeer duidelijke kloof met vreemde landen, die vooral wordt weerspiegeld in: % van de ontwikkelde dikke wand breedband pijpverwerking industrie is digitale regelmachine, en alleen % is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. % waarvan het aandeel van NC plasma snijden is klein. Professionele warmgewalste stalen pijp, grote diameter dikke wand rolpijp, dikke wand rechte naad rolpijp, stalen behuizing, rolpijp fabriek om kwaliteit, service en kwaliteit te garanderen. Uw tevredenheid is onze achtervolging! Welkom om te informeren. In de industriële productie, dikke wandspoel thermisch snijden over het algemeen omvat het snijden van gas, plasma snijden, laser snijden, enz. Onder hen, plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig, is het plasma snijden snel ontwikkeld. Met de snelle ontwikkeling van computer- en digitale technologie ontwikkelt ook NC-snijtechniek zich, wat de nauwkeurigheid van de machinatie verbetert. Opslaan van materialen

De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Het is verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijp, gelaste buis, draadmouw, metrische gelaste pijp, rolpijp, pijp met diepe waterpomp, autopijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met % vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van of meer en een wanddikte van -mm. Het materiaal omvat voornamelijk q q ;, mangaan, mangaan capaciteit, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t-, GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemicaliën, aardgas transport, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.


ArmeniëQ550b dikke gelaste wandHoe de impact op het werk te vermijden?



Als de bovenste wanddikte van de pijp gelijk is aan de onderste wanddikte, kan de formule ook worden vereenvoudigd als: (bovenste binnendiameter + binnendiameter)* / *. *lengte van de pijp = gewichtsinspectie van conische speciale-vormige spoel. Mn dikke wandspoel neemt geavanceerde technologie aan. Jbqxvzaj Shenzhen dikke wandspoel heeft goede gebruikseigenschappen en prestaties in gebruik en kan een belangrijke waarde en rol tonen. De specifieke functies en waarden van de dikke wandspoel van Mn zijn als volgt: het kan geschikte kwantitatieve en brede stalen strip en Shenzhen dikke wandspoel in parallelle spoelen met vereiste binnendiameter en wanddikte spoelen; De roller wordt aangedreven door actieve stappenloze snelheidsregeling, met kleine misvorming van de onderkaak, hoge druk van Shenzhen dikke wandwikkelpijp, sterke wikkelkracht van Shenzhen dikke wandwikkelpijp, hoge vermogenstransmissie-efficiëntie, goede wikkelkracht en vlakke schijn; Met zelfvergrendeling kan de swing arm automatisch worden vergrendeld zonder te schudden na de verstelling van de hoek; Met een automatisch snijapparaat is de insnijding netjes zonder verwrongen hoek, en de snijlengte van Shenzhen dikke wand opgerolde pijp is optioneel en verstelbaar. Om te opereren door twee mensen. Mn dikke wand opgerolde pijp is duurzaam en stabiel in gebruik. Shenzhen dikke wand opgerolde pijp is gemakkelijk te bedienen. Volgens de veiligheids- en gezondheidsnormen is de rolpijp verplicht om allerlei soorten rolpijpen en stalen penstocks te produceren met cirkelvormige naden en longitudinale ringen, en wordt hervormd op basis van vergelijkbare specificaties en modellen van traditionele rolapparatuur. De functie van het verbeteren van de parameters van de wals- en lasinstallaties voor stalen buizen met % vult het gat dat de oorspronkelijke traditionele walsapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en een wanddikte van -mm in Shenzhen. Materialen omvatten voornamelijk q q #, mangaan, mangaan capaciteit, enz. Product executive standaards: GB /t-, GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, het drijven van de stapel en de stadswatervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten. Het proces van het ontwerpen van een merk inspectie standaard dikke wand rechte naad breedband pijp is meestal gerold. Als de diameter vereist door de klant is bijzonder groot, is het moeilijk voor Shenzhen dikke wand opgerolde pijp zoals machines en apparatuur. Shenzhen dikke muur opgerolde buis moet worden gerold. Nadat de stalen plaat is gerold, Shenzhen dikke wand spireerde pijp zal lassen twee gewalste stalen buizen, Het lassen dat gevormd wordt door Shenzhen dikke wand opgerolde pijp wordt ook T-lasd genoemd. Soms moeten twee stalen platen worden gerold en gelast voor dik wandrecht naadstaal. Dzxjvw, ook bekend als dubbele lassen. Dikke wand rechte naad spiraalvormige pijp heeft een breed scala aan materialen. Zolang het een stalen plaat is die kan worden besteld in een staalfabriek, is X ahzpdqqu in principe OK. Het belangrijkste probleem van het product is de lassering kwaliteit. De lassering kwaliteit direct bepaalt de kwaliteit van het product. Shenzhen dikke wand rolpijp is de belangrijkste stap in dikke wand rolpijp. Geschikt voor gebouwen, bruggen, dammen

Marketing DepartmentDe tweede fase heet de complexe compensatiefase, d.w.z. de sector van de opgerolde pijp zal zijn snelheid geleidelijk verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de stalen pijp vóór het door het ontwerp vereiste complex. De tweede fase is de stand van de druk en de stabiliteit: het sectorblok blijft stilstaan bij de binnenomtrek van de stalen pijp voor de assemblage, namelijk de door de apparatuur vereiste stand- en stabiliteitsfase.

Het wordt gekenmerkt door hoge precisie. De roosterliniaal is echter duur en moeilijk te onderhouden, wat een grote impact heeft op stof- en veldtrillingen.

Wanneer de nominale diameter groter is dan of gelijk is aan mm, wordt ruglassen in de pijp uitgevoerd.

ArmeniëKolommen voor stalen stalen constructies zoals offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen. Inspectie apparatuur onderhoud en verpakking strategie: Mn dikke wandspoel neemt PLC automatisch systeem, en alle delen van Shenzhen dikke wandspoel focus op paneelwerking. De snijlengte van Mn dikke wandspoel neemt fotoelektrische inductie, nauwkeurige positionering en automatisch snijden. Elk werkproces neemt een dubbele pompolie druk systeem, Shenzhen dikke wand opgerolde pijp heeft een goede snijsynchronisatie prestaties. Mn dikke wandspoelpijp heeft verschillende toepassingsbereik: lengte: -mm, dikte: -mm, diameter: -mm toepassing: x x, toepassingsspanning: V Hz. Het wordt gebruikt volgens de gespecificeerde parameters en bereik om ervoor te zorgen dat het een belangrijke rol en waarde kan spelen in gebruik. Het verpakkingsproces van nieuw product Mn dikke wandspoel omvat de belangrijkste processen zoals het vullen, verpakken en afdichten, alsmede de bijbehorende pre- en post-processen, zoals reiniging, stapeling en demontage. Het proces van een dikke wandrolpijp van Mn moet streng zijn en moet op de juiste wijze en het juiste beginsel worden geproduceerd. Bovendien omvat het proces van een dikke spoelpijp met een dikke wand van Mn ook het meten of stempelen op de verpakking. Het gebruik van mechanische verpakkingsproducten kan de productiviteit verbeteren, de arbeidsintensiteit verminderen voldoen aan de behoeften van de grootschalige productie, dzxbvw en voldoen aan de eisen van reinheid en hygiëne. Verwarming &rar; Perforatie ^ rar; Rollen, continu rollen of → Off pipe ^ rarr; Omvang (of verkleining). Koeling &rar; Rechtstreeks ^ rarr; Hydrostatische test (of foutdetectie) &rar; Markeer ^ rarr; Volgens verschillende productie kunnen opslagvoorzieningsindicatoren worden verdeeld in warmgewalste pijp, koudgetrokken pijp, pijp, enz. kwaliteitsbeheer? Warmgewalst naadloze buizen worden geproduceerd op de automatische tube walserij. De vaste buis blanco wordt gesneden in de vereiste lengte door het verwijderen van de oppervlaktedefecten. De Shenzhen opgerolde buis wordt gecentreerd op het einde van de geperforeerde uiteinde van de buis blanco, en vervolgens naar de verwarmingsoven gestuurd voor verwarming. Het wordt geperforeerd op de piercing machine. Tegelijkertijd roteert en gaat verder. Onder de werking van de rol en het bovenste hoofd, wordt een holte geleidelijk gevormd binnen de lege buis, Vervolgens wordt het naar de automatische pijpmolen gestuurd voor continu walsen, en de wanddikte wordt aangepast door de hele machine. De Shenzhen opgerolde pijp wordt door de grootmachine op maat gemaakt om aan de eisen van de specificatie te voldoen. De productie van warmgewalste naadloze stalen pijp bij de continue pijp is relatief geavanceerd. Als u naadloze pijp met een kleinere omvang en betere kwaliteit wilt verkrijgen, yixtfrfsbu Shenzhen spoel pijp moet koud gewalst en koud getrokken of een combinatie van de twee. De koude rolling wordt meestal uitgevoerd op de walserij. De stalen pijp wordt gerold in de ringvormige pass bestaande uit variabele sectie cirkelvormige gaten groef en vaste conische plug. De koude tekening wordt meestal uitgevoerd op de ene ketting of de dubbele ketting koude trekmachine,Armenië16Mn grootdiameter spoel, dat wil zeggen, de verhitte pijp blanco wordt geplaatst in een gesloten cilinder, en de geperforeerde staaf en stang bewegen Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, stalen behuizing, rolpijp fabriek heeft geavanceerde technologie, strenge tests, GB /t-, enz.

Kolommen voor stalen stalen constructies zoals offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen. Inspectie apparatuur onderhoud en verpakking strategie: Mn dikke wandspoel neemt PLC automatisch systeem, en alle delen van Shenzhen dikke wandspoel focus op paneelwerking. De snijlengte van Mn dikke wandspoel neemt fotoelektrische inductie, nauwkeurige positionering en automatisch snijden. Elk werkproces neemt een dubbele pompolie druk systeem, Shenzhen dikke wand opgerolde pijp heeft een goede snijsynchronisatie prestaties. Mn dikke wandspoelpijp heeft verschillende toepassingsbereik: lengte: -mm, dikte: -mm, diameter: -mm, toepassing: x x, toepassingsspanning: V Hz. Het wordt gebruikt volgens de gespecificeerde parameters en bereik om ervoor te zorgen dat het een belangrijke rol en waarde kan spelen in gebruik. Het verpakkingsproces van nieuw product Mn dikke wandspoel omvat de belangrijkste processen zoals het vullen, verpakken en afdichten, alsmede de bijbehorende pre- en post-processen, zoals reiniging stapeling en demontage. Het proces van een dikke wandrolpijp van Mn moet streng zijn en moet op de juiste wijze en het juiste beginsel worden geproduceerd. Bovendien omvat het proces van een dikke spoelpijp met een dikke wand van Mn ook het meten of stempelen op de verpakking. Het gebruik van mechanische verpakkingsproducten kan de productiviteit verbeteren, de arbeidsintensiteit verminderen, voldoen aan de behoeften van de grootschalige productie, dzxbvw en voldoen aan de eisen van reinheid en hygiëne. Verwarming &rar; Perforatie ^ rar; Rollen, continu rollen of → Off pipe ^ rarr; Omvang (of verkleining). Koeling &rar; Rechtstreeks ^ rarr; Hydrostatische test (of foutdetectie) &rar; Markeer ^ rarr; Volgens verschillende productie kunnen opslagvoorzieningsindicatoren worden verdeeld in warmgewalste pijp, koudgewalste pijp, koudgetrokken pijp, pijp, enz. kwaliteitsbeheer? Warmgewalst naadloze buizen worden geproduceerd op de automatische tube walserij. De vaste buis blanco wordt gesneden in de vereiste lengte door het verwijderen van de oppervlaktedefecten. De Shenzhen opgerolde buis wordt gecentreerd op het einde van de geperforeerde uiteinde van de buis blanco, wordt een holte geleidelijk gevormd binnen de lege buis, Vervolgens wordt het naar de automatische pijpmolen gestuurd voor continu walsen, en de wanddikte wordt aangepast door de hele machine. De Shenzhen opgerolde pijp wordt door de grootmachine op maat gemaakt om aan de eisen van de specificatie te voldoen. De productie van warmgewalste naadloze stalen pijp bij de continue pijp is relatief geavanceerd. Als u naadloze pijp met een kleinere omvang en betere kwaliteit wilt verkrijgen, yixtfrfsbu Shenzhen spoel pijp moet koud gewalst en koud getrokken of een combinatie van de twee. De koude rolling wordt meestal uitgevoerd op de walserij. De stalen pijp wordt gerold in de ringvormige pass bestaande uit variabele sectie cirkelvormige gaten groef en vaste conische plug. De koude tekening wordt meestal uitgevoerd op de ene ketting of de dubbele ketting koude trekmachine, dat wil zeggen, de verhitte pijp blanco wordt geplaatst in een gesloten cilinder, en de geperforeerde staaf en stang bewegen, Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp fabriek heeft geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom om te raadplegen. Maak de onderdelen geëxtrudeerd uit de kleinere boorgat. Deze methode kan de stalen pijp produceren met een kleinere diameter. Standaardeisen voor de werkperiode ^ amp; amp; quota; Standaard eisen: de Executive Standards of warmgewalst dikke wandspoel productlijn zijn: GB /t-, GB /t-, enz.

Continue pijpproducten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, de transmissie van aardgas, het drijven van stapel, warmtetoevoer, gasvoorziening en andere projecten. De detectie van dikke wandcontinue pijp is vooral ultrasone foutdetectie. De longitudinale lasse van hetzelfde vat van een dikke wandcontinue pijp mag niet meer dan twee passen overschrijden. Het kontlasse van een dikke wanddoorlopende pijp moet met de buis worden gespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan die van de rughechting moet in de pijp worden gelast. Bij het walsen van de pijp werd de rolkwaliteit van de pijp, de rol van QB, het rollen van QB, het rollen van de dikke wand, het walsen van roestvrij staal, het walsen van L en het rollen van Mn geanalyseerd. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolpijp, stalen behuizing, rolpijp fabriek, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandweerstand --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam veilig en betrouwbaar