[hp709HP180518493]Diameter van gewalste stalen pijp: soms is de diameter van het vraagplan anders dan die van de leverancier.Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzel

Coil gelaste pijp bedrijf!

categorieën nieuws
Coil gelaste pijp bedrijf! > nieuws centrum > Hasselt.Q550b dikke gelaste wandWat zijn de belangrijkste categorieën?
Hasselt.Q550b dikke gelaste wandWat zijn de belangrijkste categorieën?
vrijgavetijd:2022-10-10   Keer bekeken:310   Terug naar lijst

Diameter van gewalste stalen pijp: soms is de diameter van het vraagplan anders dan die van de leverancier.

Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzelfde cilindergedeelte van de pijp hebben. Voor het walsen van de pijp op lange termijn, het walsen van de QB pijp, het rollen van QB, het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter, het rollen van dikke wandpijp, het rollen van roestvrij staal, het rollen van de L pijp en het rollen van de Mn pijp zijn de producten volledig, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan .

Hasselt.De rolleiding van de stalen plaat met een grote diameter, de waarde van de rolleiding van de stalen plaat met een grote diameter, is gemaakt van een mm dikke rolpijp, neemt geavanceerde technologie aan, heeft goede gebruikseigenschappen en prestaties in gebruik, en kan een belangrijke waarde en functie vertonen. Het kan de stalen strook met een passende kwantitatieve en brede breedte in een parallelle wikkelpijp met de vereiste binnendiameter en wanddikte winden; De roller wordt aangedreven door een actieve stappenloze snelheidsregeling, met kleine vervorming van de onderkaak, grote druk, sterke wikkelkracht, hoge energie-transmissie-efficiëntie, een goede wikkelkracht en een plat uiterlijk; Met de zelfvergrendelingsfunctie kan Q met grote diameter stalen plaat spoel voor brug automatisch worden vergrendeld zonder te schudden na het aanpassen van de slingerarm hoek; Met een automatisch snijapparaat is de insnijding netjes zonder krommingshoek, en de snijlengte is verstelbaar. Om te opereren door twee mensen. mm dikke wand opgerolde pijp is duurzaam in gebruik, stabiel in prestaties en gemakkelijk te bedienen.

De afstand tussen de twee lengteartikelen van de haspel moet groter zijn dan mm. De afstand tussen de buitenwand van de brancard en de lasse mag niet kleiner zijn dan mm.

Mpika.Hebben we geleerd over het verpakkingsproces van het gebruikte staal? Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.

% van de ontwikkelde verwerking van dikke wandspoel is CNC-snijmachine, en slechts % is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. %, waarvan het aandeel van NC plasma snijden is klein. In de industriële productie omvat het thermisch snijden van dikke wandspoelpijp in het algemeen het snijden van gas, het snijden in lasers enzovoort. Onder hen, plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig, is het plasma snijden snel ontwikkeld. Professionele warmgewalste stalen pijp, stalen behuizing, rolpijp-fabriek, hoge drukrating, goede waterdichte prestaties, brand- en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid,Hasselt.Q460b Grote diameter dikke wand opgerolde pijp, die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, plasma arc karakteristiek onderzoek, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. De grootschalige rolpijp-fabriek van de rolpijp, t-gelaste rolpijpen, foutdetectietectie van de rolpijpen, Mn-rolpijp, QB-rolpijp en de rolpijp in de speciale vorm, Mn-rolpijp, QB-rolpijp en rolpijp in de speciale vorm die door de rolpijp worden geproduceerd, worden geëxporteerd naar grote technische gebouwen in huis en in het buitenland.


Hasselt.Q550b dikke gelaste wandWat zijn de belangrijkste categorieën?



In het proces dat we genoemd hebben, moeten we elk proces uitleggen, zoals groef. We moeten beide zijden van de stalen plaat met inkeping zodat de vorming van perzikvormige mond in de rolpijp te vermijden.

Raster.

De gewalste pijp moet voldoen aan de gespecificeerde booggraad, eindafwijking, rechtheid, enz.

analyseMateriaal gebruikt voor de spoel van stalen platen: het moet door de gebruiker worden verklaard.

De gewalste pijp is verdeeld in een rechte naad en een T-vormige gelaste pijp. Het walsen van de pijp kan voldoen aan de vraag op de markt naar minder aantal en meer modellen van gelaste pijpen. Het kan worden gebruikt voor de leiding stapel, kolom, transportvloeistof drukvat, enz. De longitudinale lasse van hetzelfde vat met hoge druk en hoge temperatuur-continue leiding mag niet meer dan twee gangen overschrijden, en de afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan mm.

Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.


Hasselt.Q550b dikke gelaste wandWat zijn de belangrijkste categorieën?



De naadloze staalpijp van API wordt uitgedrukt als buitendiameter, wanddikte en dikke naadloze stalen pijp, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het bewerken de kolenmijn, het hydraulische staal en andere doeleinden. Indeling van de dikke wand naadloze stalen pijp mdash; Warmgewalste,Hasselt.45_; dikke wand gelaste buis met grote diameter, naadloze stalen buizen, koudgewalste, koudgewalste naadloze stalen buizen, koudgetrokken dikke, naadloze stalen stalen buizen, dikke wand naadloze stalen pijp, naadloze stalen pijp voor pijpenstructuur (GB /t-) worden op grote schaal gebruikt in corrosiebestendige pijpen en constructiematerialen in chemische, aardolie, lichte textiel, voeding, machines en andere industrieën, en roestvrij staal warmgewalst staal (,) en koudgetrokken (gewalst) Naadloze roestvrij stalen pijp voor vloeistoftransport (GB /t-) is een warmgewalst (geëxtrudeerd) en koudgetrokken (gewalst) naadloze stalen pijp gemaakt van roestvrij staal voor vloeistoftransport.

InstallatiewerkenTijdens het proces van het krimpen van de plaat kan de stalen plaat worden zandduurd om de ijzeroxide-schaal op het oppervlak van de stalen plaat te verwijderen en de grondstoffen op het oppervlak van de cilinder tijdens het verwerkingsproces te waarborgen.

Na het snijden in een enkele stalen plaat spoel, moeten de kop en de wortel van elke partij stalen plaat spoel onderworpen zijn aan strenge eerste inspectie, met inbegrip van de mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusiestatus van het lasse, en de niet-destructieve test van stalen plaat spoel. Pas na de vervaardiging van de pijp kan het officieel in productie worden gebracht.

De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan mm, en de buitenste diameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, gevormd, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, brug,Hasselt.16Mn grootdiameter spoel, rol, enz.

Hasselt.Afzonderlijke ^ Idquo; Warme spoel ^ rdquo; Het woord is een zelfstandig naamwoord, wat de afkorting is van warmgewalst spoel, en de hete spoel die hier gebruikt wordt om te verbinden met dikke stalen pijp is een werkwoord, wat wijst op een soort gedrag.

Wanneer de nominale diameter groter is dan of gelijk is aan mm, wordt ruglassen in de pijp uitgevoerd.

Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de -DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.