PoptunNameDuiken met rioolwaterpompenovaal

  • vrijgavetijd:2022-12-30 10:57:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:211
  • Korte omschrijving:

    PoptunName,   Dus het heeft een proces   Wanneer de modderpomp werkt, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege

Artikel inhoud

   Dus het heeft een proces

   Wanneer de modderpomp werkt, de zuigpijp in water, en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst,PoptunNameVuur diepe waterpomp, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water

PoptunName   Als er geen vloeistof in de holte van de zelfaanzuigende centrifugaalpomp van de dompelbare rioolwaterpomp is, kan het gas-vloeibare schuimmengsel niet worden gevormd en kan de lucht niet worden gepompt. Om de snelheid en betrouwbaarheid van luchtafzuiging te verzekeren, moet voldoende vloeistof in de pompholte worden gevuld voordat u begint. Hoe laat wil je?

   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.

Quesada.kgm   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.


PoptunNameDuiken met rioolwaterpompenovaal



   Redelijk.

   Corrigeer de gebogen hoofdas en pas de positie van de motor en de waterpomp aan om ze parallel te maken.

   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

De goedkoopste   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting,PoptunNamePijpleidingspomp, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

   Hoe deze situatie te vermijden wanneer de apparatuur in gebruik is.

   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.


PoptunNameDuiken met rioolwaterpompenovaal



   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen

Project analyse   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

   QW (WQ) onderdompelinge niet blokkerende rioolpomp moet zorgvuldig worden geïnspecteerd vóór verrichting? Of de kabel beschadigd is, of het bevestigingsmiddel los is of valt, en of de pomp vervormd of beschadigd is tijdens transport,PoptunNameDompelpomp met rubbervoering, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,

PoptunName   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, enz.

   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie, en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee

   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?

Durham.Overige productinformatie
  • Amadora.Elektrische transformatorenWat zijn de factoren die te maken hebben met de prijs?

    Amadora.Elektrische transformatorenWat zijn de factoren die te maken hebben met de prijs?

  • Ningxia.kgmVaste hefplatformmachineWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

    Ningxia.kgmVaste hefplatformmachineWat zijn de basisvereisten voor huiswerk?

  • Ningxia.kgmExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenAccumulatie van de voorraad gereed

    Ningxia.kgmExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenAccumulatie van de voorraad gereed

  • BarendhurtCity in GermanyHydraulisch hefplatformReactie op problemen

    BarendhurtCity in GermanyHydraulisch hefplatformReactie op problemen

  • Tihei.Elektrische personenliftLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:

    Tihei.Elektrische personenliftLeg de gezamenlijke verwerkingstechnologie uit:

  • Tihei.Gehandicapte rolstoelhefplatformIntegriteit en wederzijds voordeel

    Tihei.Gehandicapte rolstoelhefplatformIntegriteit en wederzijds voordeel

  • Tihei.Auto gemonteerde lift voor hefplatformEntiteit

    Tihei.Auto gemonteerde lift voor hefplatformEntiteit

  • Tihei.Enige mast aluminiumlegering hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Tihei.Enige mast aluminiumlegering hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!