Morazan.Verticale pijpleidingpomp met splitsingHoe de fout te verminderen

  • vrijgavetijd:2023-01-18 08:57:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:181
  • Korte omschrijving:

    Morazan.,   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekrach

Artikel inhoud

   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.

   Balans van.

Morazan.   Controleer de wikkeling van de motor: als de wikkeling vochtig is of er stof, zand en andere hulpstukken op de wikkeling zijn, die de isolatie van de wikkeling kunnen verminderen, moet deze onmiddellijk worden verwijderd.

   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.

Imisli.   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.

t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.

   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn,Morazan.Schroef diepe put pomp, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e


Morazan.Verticale pijpleidingpomp met splitsingHoe de fout te verminderen



   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

   Het controlekabinet van de brandpomp heeft over het algemeen twee controlemodi: één is brandkraan controle, en de andere is spuitpomp controle. Het werkprincipe van de schakelkast van de spuitpomp is dat de drukregelaar met een normaal open contact wordt ontworpen. Wanneer het drukrelais werkt als gevolg van het drukverschil, verplaatst het controlecircuit het hoofdcircuit

   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal c

Eerlijke prijsIn feite, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, volledige bescherming s,Morazan.Pijpleidingspomplichaam, redelijke structuur,Morazan.Waterput pijpleidingpomp, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.

   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar een dergelijke meting zal ook worden beïnvloed door het omringende geluid, dus in feite is een dergelijke meting geen


Morazan.Verticale pijpleidingpomp met splitsingHoe de fout te verminderen



   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.

hoeveel   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.

Schade aan het vegen van de kamer; Controleer of er zandafzetting en rioleringsverstopping op de pompbodem is, of er zandafzetting op de zwembadbodem is en of het nodig is om water en slib af te snijden en schoon te maken.

   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

Morazan.   We moeten ook keuzes maken op basis van lokale omstandigheden wanneer we aankopen doen op normale tijden. Bijvoorbeeld, de kop van de centrifugaalpomp zelf is relatief hoog, maar zijn wateropbrengst is niet erg groot wanneer het wordt gebruikt, dus het is effectief wanneer het in veel berggebieden wordt gebruikt

   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.

   Werk, geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.

Durham.Overige productinformatie
  • BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

    BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

  • BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

    BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

  • BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

    BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

  • Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

    Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

  • Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

    Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

  • Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

    Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

  • Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

    Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

  • Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

    Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!