Horni Povernice.Prijs van 200 KVA-box type transformatorGemeenschappelijke prestatieanalyse

vrijgavetijd:2022-11-29 21:31:55 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:591

Kerntips:Horni Povernice.,Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Horni Povernice.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Kampong Baharu Nilai.kgmDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Horni Povernice.Prijs van 200 KVA-box type transformatorGemeenschappelijke prestatieanalyse



Hoeveel kost de transformator?

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

transformator met olieonderdompeling

investeringEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Geluidsoplossing van droge transformatoren


Horni Povernice.Prijs van 200 KVA-box type transformatorGemeenschappelijke prestatieanalyse



fabrikant van droge transformatoren

Informatie-aanbevelingDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator,Horni Povernice.800 droog type transformator citaat, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Horni Povernice.Door een slechte afdichting, in het algemeen,Horni Povernice.Overbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel,Horni Povernice.Parameters van olie ondergedompelde transformator, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft d.w.z. isolatie afstand.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, % en % per rang.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Durham.adviserennieuws
Durham.Laatste nieuws