Prato.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingWerkomgeving en storingsmodus

  • vrijgavetijd:2022-04-02 01:04:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:586
  • Korte omschrijving:

    Prato.,Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld

Artikel inhoud

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Prato.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

AlmeloNameSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.


Prato.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingWerkomgeving en storingsmodus



De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook,Prato.Model voor droge transformatoren van SCB, olielekkage, verbroken band,Prato.Droge transformator scb10, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

InstallatiematerialenVerminderde isolering

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt wat resulteert in olielekkage.

Prato.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Prato.Overige productinformatie
  • MolfettaNameAutomatisch hydraulisch hefplatformDingen die u moet weten over uw installatie

    MolfettaNameAutomatisch hydraulisch hefplatformDingen die u moet weten over uw installatie

  • Bergisch GladbachElektrische schroefliftHoe kiest u internetmarketing?

    Bergisch GladbachElektrische schroefliftHoe kiest u internetmarketing?

  • Bergisch GladbachHefplatform met één mastWat zijn de externe factoren die de verwerking beïnvloeden?

    Bergisch GladbachHefplatform met één mastWat zijn de externe factoren die de verwerking beïnvloeden?

  • Bergisch GladbachHet hefplatform van de liftDe belangrijkste stijlkenmerken:

    Bergisch GladbachHet hefplatform van de liftDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • Bergisch GladbachHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe bediening is e

    Bergisch GladbachHydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe bediening is e

  • Euk.Mobiel hefplatform met schaarvorkZijn er installatietips?

    Euk.Mobiel hefplatform met schaarvorkZijn er installatietips?

  • Zdunskvora.kgmEenvoudige kleine liftNieuwe kansen voor ontwikkeling

    Zdunskvora.kgmEenvoudige kleine liftNieuwe kansen voor ontwikkeling

  • PotenzaHydraulische heftafel kleinUitvoerend agentschap

    PotenzaHydraulische heftafel kleinUitvoerend agentschap

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!