Coblin.13CrMo44 gelegeerde pijpKorte analyse van de voor- en nadelen

  • vrijgavetijd:2022-10-16 08:23:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:546
  • Korte omschrijving:

    Coblin.,Na de passivatiebehandeling van gelegeerde pijp wordt duidelijk voorgesteld dat het reinigen van water onmiddellijk na d

Artikel inhoud

Na de passivatiebehandeling van gelegeerde pijp wordt duidelijk voorgesteld dat het reinigen van water onmiddellijk na de waterige oplossing, ~ -maal van het reinigen van water moet worden uitgevoerd, en vervolgens moet een gesloten oplossing met chroom worden uitgevoerd. De oplossing van chroom-zuur moet h worden uitgevoerd na de daaropvolgende reiniging van de metallografische structuur en de austenitische gelegenheidsleiding. Chromgezuur waterige oplossing (massaverhouding) is % %, de oplossing temperatuur is ~ ℃, en de oplossing tijd is min. Dan droog.

Karakteristieken van de I-straal:

Coblin.De snelle popularisatie en toepassing van koudgetrokken linten en warmgewalste warmgewalste staven in China vormen een goede materiële basis voor de ontwikkeling van gelaste mazen.

Belangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:

Phu Khuong.De defecten kunnen worden verwijderd door slijpen met zandwiel maar de resterende wanddikte moet binnen de toegestane norm.

Of het nu I-sectie staal is gewoon of licht, omdat de sectiegrootte relatief hoog en smal is, het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie is heel anders, wat het zeer beperkt maakt in het toepassingsgebied. I-beam wordt op grote schaal gebruikt in gebouwen of andere metaalconstructies.

Prestatieparameters en toepassingsbereik van I-straal


Coblin.13CrMo44 gelegeerde pijpKorte analyse van de voor- en nadelen



Het systeem bestaat voornamelijk uit regelbox, afwerking roller, pre-nivellering eenheid, is het in het algemeen noodzakelijk om een afleidingskuil (ook wel bekend als pilot hole) uit te graven en tijdelijke ondersteuning vast te stellen.

Karakteristieken van de I-straal:

KwaliteitsgarantieMixed pass systeem. Volgens de kenmerken van walserijen en producten, wordt vaak een gemengd passeersysteem toegepast,Coblin.Hoeveel kost een kwart gegalvaniseerde pijp van zes meter, dat wil zeggen de combinatie van meer dan twee systemen. Zo wordt bijvoorbeeld voor afgewerkte gaten en voorwat van het eindprodukt een systeem voor de dwarswalsing van de dwarsliggers van de poot toegepast en wordt voor andere passen een gebogen rolsysteem toegepast; of direct rolsysteem wordt gebruikt voor ruw rolgat en voor de laatste drie ~ afwerking van rolgaten Leg oblique dase hole,Coblin.Hoeveel kilogram per meter van 80 gelaste pijp, enz.

Het eindproduct heeft een glad oppervlak, een lage wrijvingscoëfficiënt, een vlakke fout + / -- m m /m lengte, slijtvastheid en maximale temperatuur van ;

fabrikanten. Naast de uitstekende eigenschappen van cronidur staal heeft het gemodificeerde LN-staal van case verhardingsstaal ook de door warmtebehandeling verkregen oppervlaktecomprimerende stresskenmerken en wordt verwacht dat het toepassingsbereik ervan verder wordt uitgebreid.


Coblin.13CrMo44 gelegeerde pijpKorte analyse van de voor- en nadelen



Wat is het doel van plat staal

investeringNa het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen,Coblin.Hoeveel is I-straal, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.

Een hoog percentage metaalkracht.

Belangrijkste technische kenmerken van legering p

Coblin.Op dezelfde hoogte heeft de lichtstraal smaller benen dunner middel en lichter gewicht dan gewone I-straal. Nee. - is grote I-straal, en nr. - is medium I-straal. De ingevoerde I-straal moet voorzien zijn van actuele specificaties, afmetingen en relevante normen.

weerstand, lage temperatuurbestendigheid en corrosiebestendigheid. Gewone koolstofnaadloze buizen bevatten geen gelegeerde componenten of hebben weinig gelegeerde componenten. Alloy tubes worden op grote schaal gebruikt in aardolie, lucht- en ruimtevaart, chemische industrie, elektrische energie, ketels en andere industrieën omdat de mechanische eigenschappen van legeringen buizen veranderen en gemakkelijk aan te passen zijn.

Het warmteafdichting effect is opmerkelijk. Het kan onmiddellijk worden begraven, wat niet alleen middelen kan besparen, maar ook het verbruik kan verminderen, niet het natuurlijke milieu kan bezetten, maar ook het milieu kan zuiveren. Het transport van gas kan voldoen aan de eisen van het vervoer op lange afstand, het voorkomen van daadwerkelijke exploitatie en onderhoud, voldoen aan de eisen van thermische isolatie en koude bescherming, verminderen van verwarmingsapparatuur, unieke en handige installatie, en de bouwcyclustijd van het project verminderen. Over het geheel genomen is het handiger om te gebruiken. Het kan ook worden gebruikt voor het vervoer van vloerverwarming en warmwaterbronnen.

Dobrush.Overige productinformatie
  • SichuanVaste geleiderail type vrachtliftGrote ruimte voor marktgroei

    SichuanVaste geleiderail type vrachtliftGrote ruimte voor marktgroei

  • Shuozhou.Vaste heffende hydraulische vrachtliftFactoren die de prijs beïnvloeden

    Shuozhou.Vaste heffende hydraulische vrachtliftFactoren die de prijs beïnvloeden

  • AnciCity in ItalyVaste heflift voor ladingWat is de huidige rol?

    AnciCity in ItalyVaste heflift voor ladingWat is de huidige rol?

  • Jinghai.Vaste heflift voor ladingAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

    Jinghai.Vaste heflift voor ladingAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

  • Jincheng.Vaste heflift voor ladingVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

    Jincheng.Vaste heflift voor ladingVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

  • zeehavenVaste heflift voor ladingIndustrie prijsbeleid

    zeehavenVaste heflift voor ladingIndustrie prijsbeleid

  • Hongshanstar nameVaste hydraulische hefladingsliftStatistieken van marktgegevens

    Hongshanstar nameVaste hydraulische hefladingsliftStatistieken van marktgegevens

  • Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

    Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!