Krizevci.Geleerde buis 40CrWat zijn de basisprestatie-eisen voor productgebruik?

  • vrijgavetijd:2022-12-20 09:00:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:176
  • Korte omschrijving:

    Krizevci.,I-straal kan in vier soorten worden verdeeld volgens de vorm: koude-gevormde gelijke rand I-straal, koude-gevormde ongel

Artikel inhoud

I-straal kan in vier soorten worden verdeeld volgens de vorm: koude-gevormde gelijke rand I-straal, koude-gevormde ongelijke rand I-straal koudgevormde binnenrode I-straal en koudgevormde buitenste dieprode I-straal

Plan : koolstofstaal met een koolstofgehalte dat groter is dan .% en gelegeerde pijp met chroom ten minste %

Krizevci.Galvaniseerde pijp, ook wel gegalvaniseerde pijp genoemd, wordt verdeeld in hete dip galvaniseren en galvaniseren. De warm-dip galvaniserende laag is dik, de coating is uniform,Krizevci.Hoeveel staven zijn er in een bundel van 25, de hechting is sterk en de levensduur is lang. De elektroplaat kost is laag, het oppervlak is niet glad,Krizevci.Buis van 12CrMo-legering, en de corrosiebestendigheid is erger dan die van hete dip gegalvaniseerde pijp.

X-ray- of ultrasone tests moeten worden uitgevoerd voor de reparatie van het lassen van gelegeerde buizen, het lassen van strippend staal en de circumfferentiële naad. Voor het spiraallassen van staal voor het vervoer van ontvlambare algemene vloeistoffen moeten yibai%sx-stralen of ultrasone tests worden uitgevoerd. Voor het spiraallassen van gelegeerde pijpen voor het vervoer van water, afvalwater, gas, verwarmingsstoom en andere algemene vloeistoffen, moet een inspectie van de monsterneming met röntgenstralen of ultrasone tests (%) worden uitgevoerd.

ParaisoH-vormige stalen groeve is diep en dik, en kan krachten in twee richtingen weerstaan.

Sterk verminderen van de milieuvervuiling veroorzaakt door slijtage, schade en deklaag, en verhogen de arbeidskosten van de materiaalreiniging

Belangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:


Krizevci.Geleerde buis 40CrWat zijn de basisprestatie-eisen voor productgebruik?



Veroordeeld als falen.

Seismische en kraakprestaties van de lengterichting- en dwarsbalken van de gelaste versterkingsmaas vormen een netwerkstructuur, zodat het een goede binding en verankering met het beton heeft, en de belasting gelijkmatig kan worden verdeeld, wat duidelijk de seismische kraakprestaties van de betonnen constructie laat zien. Volgens de eigenlijke test kan de op de weg aangebrachte lasmatten het ontstaan van scheuren verminderen dan de handmatige bindmazen. Het vermindert sterk de onnodige kosten die handmatig worden gegenereerd in de bouw en verkort de bouwperiode. Het gebruik van versteviging gaas is eenvoudig en handig, en de versteviging maas is handig voor vervoer.

Voordelen van het gebruik van I-beam: vermindering van de onderhoudskosten, vermindering van de downtime, verbetering van de werking van de apparatuur,Krizevci.Hoeveel is 75 gelaste pijp per meter, vermindering van de slijtage, vermindering van de capaciteit van de apparatuur en verhoging van het energieverbruik

verpakkingVolgens de nationale norm van warmgewalst H-staal in China (GB /t-, H-sectie staal is verdeeld in smalle flenzen, brede flenzen en stalen stapel, IX en Iy niet zo goed als H-staal onder de premisse van gelijk gewicht.

Toepassingsgebied van gelegeerde buizen

Voorschriften voor gelegeerde buizen voor ketels met lage en middelhoge druk


Krizevci.Geleerde buis 40CrWat zijn de basisprestatie-eisen voor productgebruik?



Plan : koolstofstaal met een koolstofgehalte dat groter is dan .% en gelegeerde pijp met chroom ten minste %

indexWanneer het wordt gebruikt voor grondverwarming en warm voorjaar vervoer, kan het voldoen aan de eisen van koeling en het praktische effect van minder schade te bereiken. Het is van toepassing op de waterconserveringstechniek, mijnbouw en andere industrieën om te voldoen aan de bepalingen van koude, koude en corrosiepreventie. In advertentie

De treksterkte van naadloze pijp is meer dan acht maal tien maal zo groot als van gewoon staal, de elastische coëfficiënt is beter dan die van staal en heeft een goede griezelbestendigheid, corrosiebestendigheid en seismische weerstand.

Directe rolpas systeem. Het directe walsen

Krizevci.Karakteristieken van de I-straal:

De slijtvastheid, breuktaaiheid, botstaaiheid en buigkracht onder verschillende procesomstandigheden werden vergeleken en toen werd het warmtebehandelingsproces van GCrMo bepaald. Ontwikkeling en toepassing van ZYS- met demping en antiroestolie. Baaring is een nieuw type van multiale demping en antiroestolie. Het neemt geraffineerde minerale olie als basisolie en is uitgerust met diverse additieven zoals antiroest en anti-frictie. Door middel van een vergelijkingstest, een vergelijkingstest met smeervet en een gebruikerstest, wordt aangetoond dat ZYS- lagedemping en antiroestolie een uitstekend dempingseffect heeft en een goede antiroest smeerprestatie heeft.

&R; In vergelijking met de betonstructuur kan de I-staal structuur het servicegebied met %, het gewicht van de structuur verminderen met % %, en de interne kracht van het structurele ontwerp verminderen.

Durham.Overige productinformatie
  • Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

    Jiangsu.De lift is goed.Wat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?

  • Jining.De vrachtlift isHoge kwaliteit en lage prijs

    Jining.De vrachtlift isHoge kwaliteit en lage prijs

  • Xinhua.Drie ton heffende vrachtliftProductieproces

    Xinhua.Drie ton heffende vrachtliftProductieproces

  • Jinzhou.Drie ton vrachtliftVersterk de opleiding van R&D-talenten

    Jinzhou.Drie ton vrachtliftVersterk de opleiding van R&D-talenten

  • Jinzhou.Dubbele geleiderail vrachtliftVeel gebruikt in de afgelopen jaren

    Jinzhou.Dubbele geleiderail vrachtliftVeel gebruikt in de afgelopen jaren

  • Jinyuan.Een ton vrachtliftBasiskennis van snelheid

    Jinyuan.Een ton vrachtliftBasiskennis van snelheid

  • Yuanpingworld.kgmEen vrachtliftHoge nauwkeurigheid

    Yuanpingworld.kgmEen vrachtliftHoge nauwkeurigheid

  • Xuanhua.Een vrachtlift moetIs geleidelijk een mainstream product geworden

    Xuanhua.Een vrachtlift moetIs geleidelijk een mainstream product geworden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!