Villa AltacaciaLeidende kleine leiding42Welkom bij grote hoeveelheid en korting

  • vrijgavetijd:2023-01-31 14:19:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:218
  • Korte omschrijving:

    Villa Altacacia,Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstall

Artikel inhoud

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef, giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Villa AltacaciaDe wegwerp voegpijp gebruikt staalveren als ondersteunend kader, en is verpakt met een laag niet-geweven filterdoek. De buitenste laag is omwikkeld met nylon gaas, en kan slechts één keer worden samengevoegd.

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

Pet PaoyIn kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

Wanneer de versterkte grond wordt belast, heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, de belastingspanning gelijkmatig naar een groot basisbereik kan verspreiden, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren, en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is reinigt u de gereserveerde groef, giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.


Villa AltacaciaLeidende kleine leiding42Welkom bij grote hoeveelheid en korting



Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

[Octrooi Beschrijving] snel snijapparaat in het gat van ondergrondse voegpijp [technisch gebied] [] het gebruiksmodel heeft betrekking op een apparaat voor het snijden van voegpijp in een kolenmijn, in het bijzonder op een snel snijapparaat in het gat van ondergrondse voegpijp.

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit, waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.

Werkcursussen Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

Het is een thermoplastisch materiaal, dat vele malen kan worden verwerkt en gevormd, het verstrekken van gemak voor heet smelten en elektrofusie verbinding van pijpen.

De voegpijp wordt speciaal gebruikt als kanaal voor de dieptedetectie van paalfundering en voor structberekening van de urale spanning. De voegpijp is een kleine pijp, maar deze kleine pijp voldoet aan de standaardgevoeligheid van geluidsontvangst. Zolang er een klein geluid is, kan het meten en nauwkeurig de gegevens op de computer of geluidsontvanger weergeven. Tijdens het betongieten van gegoten-in-place paal wordt een kanaal gereserveerd waarmee de ultrasone sonde normaal op de paalbodem kan worden geplaatst, wat niet in aanmerking wordt genomen in de structurele spanningsberekening.


Villa AltacaciaLeidende kleine leiding42Welkom bij grote hoeveelheid en korting



Kan de zuigerstang van de voegbuis worden beschermd om kneuzingen te voorkomen en lekkage te versnellen?

Uitstekende serviceDe voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

Kenmerken: de voegpijp is verdeeld in wegwerp voegpijp (ccll-y voegpijp, qdm-it voegpijp, ccll-y volledige sectie voegpijp) en repetitieve voegpijp (ccll-d voegpijp, en zijn interne druk kan bar of meer bereiken.

Villa AltacaciaDe kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest, water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos, en de voegpijp moet goed worden gehouden. Echter, wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.

De maasstructuur van de voegpijp kan de poriewaterdruk sneller laten verdwijnen en effectief de drainage en consolidatie van de zachte grond van de fundering versnellen. Dit is erg belangrijk voor het versterken van zachte klei foundation. Voorzorgsmaatregelen voor de installatie van voegbuizen: bij het spannen van de voorgespannen wapening moet deze van nul tot de beginspanning bij het beginpunt van de gemeten verlengingswaarde worden belast en vervolgens geleidelijk tot de vereiste spankracht worden belast; Voor spanbeheer van voorgespanne wapening moeten spanningscontrole en verlengingscontrole worden vastgesteld. De toegestane afwijking tussen de werkelijke verlenging vDe berekende verlengingswaarde is ~ + %. Bij overschrijding van de waarde wordt de spanning opgeschort; Spannen kan alleen worden voortgezet na het nemen van maatregelen om aan te passen; Als de verlengingswaarde te klein is, kunnen over spanende maatregelen worden genomen, maar de spankrachtgrens zal niet groter zijn dan .fptk; In de voorgespannen versterking van de meergolfcurve, om de trekspanning bij de binnenste steun te verhogen en de trekspanning bij de ondermond van de voegpijp na het spannen te verminderen, kan de technologie van overspannen en losmaken worden aangenomen; De kanaalvoeging moet dicht zijn, en de sterkte graad van cementmest zal niet lager zijn dan C. Vóór het voegen, moet het kanaal nat en schoon zijn, het voegen zal langzaam en gelijkmatig zonder onderbreking worden uitgevoerd, en de uitlaat zal glad zijn. Als het gat wordt geblokkeerd, moet de voegen poort worden vervangen, moet de druk worden verhoogd tot .-.mpa, en moeten de voegen gaten later worden gesloten. De voegdruk van het verticale kanaal wordt bepaald aan de hand van de voeghoogte; Voor het doorvoeren van leidingen van continue voorgespannen spanen met meerdere spanwijdten die door verbindingsmiddelen zijn verbonden, moet één spanwijdte na het spannen worden samengevoegd, en het is niet toegestaan om eenmalig te voegen nadat alle spanwijdten zijn gespannen; De blootgestelde lengte van de voorgespannen wapeningsvoegpijp na bevestiging zal niet minder dan mm zijn,Villa AltacaciaVooruit kleine buis voor tunnel, en de voegpijp zal worden beschermd met eindverzegelend beton. Wanneer het langdurig blootgesteld moet worden, worden maatregelen genomen om corrosie te voorkomen; Wanneer de staalstreng zwevende roest heeft verwijdert u alstublieft de zwevende roest en het vuil van de staalstreng bij het vaste klemgedeelte van de voegpijp en het buiteneinde,Villa Altacacia42,4 kleine buis, zodat de zwevende roest en vuil de rode groef van de klembuis zullen vullen ptijdens installatie en spanning en veroorzaken draadglijden; Het gereedschap klemstuk is drie stukken en het werkende klemstuk is twee stukken. De twee kunnen niet gemengd worden. De werkende voegbuis kan niet als gereedschap worden gebruikt en de voegbuis kan niet worden hergebruikt; De voegbuis moet goed worden bewaard en moet tijdens gebruik vrij zijn van roest, water en andere stoffen. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakking doos. Wanneer de voorgespannen pees echter lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen en bevestigd, wordt aanbevolen om een kleine hoeveelheid smeermiddel (zoals het intrekken van de voegpijp) in het conische gat van de voegpijpplaat aan te brengen, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up van de werkclip en het intrekken van de voegpijp, maar ook bevorderlijk voor de meervoudige voegpijpfixatie van de voegpijp; Het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en het binnenoppervlak van het conische gat van de voegbuisplaat moeten vóór gebruik met smeermiddel worden bedekt, moet deze worden vervangen en mag deze niet opnieuw worden gebruikt; Tijdens het spannen worden veiligheidsmaatregelen genomen en na het spannen van de krik mag niemand staan; Het vaste systeem van de voegpijp moet samen worden gebruikt en mag niet met andere systemen worden gemengd. Als de statische belastingstest moet worden uitgevoerd, reinig dan de klem met organisch oplosmiddel (zoals benzine) en veeg de antiroestolie van het gat van de voegbuisplaat af, anders zullen de solide prestaties van de voegbuis worden beïnvloed; De voegpijp van de paalfundering is een belangrijk kanaalproduct voor detectie van de paalfundering diepte. Het heeft twee hoofds, een is als kanaal, en de andere is als een pijp voor voegen aan de onderkant van de stapel.


Durham.Overige productinformatie
  • Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

    Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

  • Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

    Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

  • Tilburg.5-ton fabriek lift lading liftWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

    Tilburg.5-ton fabriek lift lading liftWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

  • Matsuyama.6-meter vrachtliftMaak van een verlies winst

    Matsuyama.6-meter vrachtliftMaak van een verlies winst

  • Potenza6-ton vrachtliftWat zijn de stappen die worden gebruikt voor schoonheid?

    Potenza6-ton vrachtliftWat zijn de stappen die worden gebruikt voor schoonheid?

  • Kerkrade8-meter vrachtliftStraalverdediging

    Kerkrade8-meter vrachtliftStraalverdediging

  • Datong StadAangepaste hefladingsliftDe manifestatie van industriële fusie

    Datong StadAangepaste hefladingsliftDe manifestatie van industriële fusie

  • Gwogov.Aangepaste vrachtliftDe samenstelling en functie van

    Gwogov.Aangepaste vrachtliftDe samenstelling en functie van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!