Haidijiao.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalWelke voordelen heeft de ontwikkeling

vrijgavetijd:2022-12-10 12:59:48 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:2032

Kerntips:Haidijiao.,   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schad

   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

Haidijiao.   Er zijn verschillende redenen voor de ernstige trilling van het pomplichaam: het fenomeen van onevenwichtige rotatie van de elektrische rotor.

   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden, dus selecteren we de pomp

Noorwegen   Naast de methode, zullen materialen uitgebreid worden geselecteerd volgens de aard van corrosief medium, anti cavitatie theorie, corrosiemechanisme van waterpomp en spanningskenmerken. Om de levensduur te verlengen, moet bescherming goed worden gedaan, wat een uitgebreide optimalisatieontwerpmethode zou moeten zijn.

   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.

   De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.


Haidijiao.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalWelke voordelen heeft de ontwikkeling van nieuwe technologie?



   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen

   De redenen voor overmatig vermogensverlies zijn als volgt: de loopsnelheid van de schroefstang is te hoog.

   Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.

Eerlijkheid en wederzijds voordeel   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.

   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.

blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen


Haidijiao.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaalWelke voordelen heeft de ontwikkeling van nieuwe technologie?



   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

Welkom gesprekken   Wanneer de dompelmestpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld,Haidijiao.Verticale pijpleidingpomp met splitsing, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst, zodat ze moeten worden bevestigd, anders zal de motor in het water vallen

   Statisch waterpeil verwijst naar het waterpeil voordat de pomp wordt gestart.

   Sommige corrosieve pasta"s die kristallen bevatten kunnen ook worden vervoerd. In het toepassingsgebied van drijfmestpomp, ongeveer % worden gebruikt in concentratoren in de mijnbouw industrie. Vanwege de slechte werkomstandigheden van primaire ertsverbinding, is de levensduur van mestpomp in deze sectie over het algemeen laag. Natuurlijk, verschillende mineralen, slijtage

Haidijiao.ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m,Haidijiao.Parameters van de dompelpomp WQ, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

In feite wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd,Haidijiao.Bodemmestpomp, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruiken

   Bovendien moet het continu tijdens transport worden gebruikt. Als er een interval in het midden is, moet worden vermeden dat het interval relatief lang is, om de stolling van modder in de pomp te vermijden wanneer de verrichting wordt gestopt.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Durham.adviserennieuws
Durham.Laatste nieuws