cancunNameDompelpomp met rubbervoeringWaar moeten we op letten bij het gebruik van

vrijgavetijd:2023-01-01 12:59:35 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:455

Kerntips:cancunName,   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aan

   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.

   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, zal de bevestigingsmoer op de as worden

   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen,cancunNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.


cancunNameDompelpomp met rubbervoeringWaar moeten we op letten bij het gebruik van



   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?

   Temperatuurregeling: een externe temperatuurregelaar wordt gebruikt om de pomp in of uit te schakelen volgens het ingestelde temperatuurbereik. Het wordt gebruikt in constante temperatuur warmtewisselingssysteem en andere gelegenheden die temperatuurcontrole vereisen.

   De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt,cancunNameKleine diepe waterpomp, zijn dezelfde as, dus

bouwen   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

   Vergeleken met de verticale drijfmestpomp, is de toepassingsmarkt ook groter. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale drijfmestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als mobiele drijfmestpomp,cancunNameZelfaanzuigende mestpomp groothandel, zoals zand pompen aan boord, prospectie enz; Onderdompelbare modderpomp assemblage workshop III. wat zijn de voordelen van dompelbare modderpomp

   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.


cancunNameDompelpomp met rubbervoeringWaar moeten we op letten bij het gebruik van



   Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterend

Hoge kwaliteit   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

   Trek de klemmen vast.

   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

cancunName   Met water kun je beginnen met werken.

http geblokkeerd,

   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Durham.adviserennieuws
Durham.Laatste nieuws