Karnabat.Hoe de elektrische transformator te selecterenDe fabrikant vertelt u de focus van het kopen

  • vrijgavetijd:2022-11-20 15:23:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:374
  • Korte omschrijving:

    Karnabat.,Losse kernschroefWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Karnabat.Dit is het voorbeeld van energie-ve

Artikel inhoud

Losse kernschroef

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Karnabat.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Gomez PalacioElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Karnabat.Hoe de elektrische transformator te selecterenDe fabrikant vertelt u de focus van het kopen



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker enz.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

AgentFabriek voor droge transformatoren

Droge transformator

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Karnabat.Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y,Karnabat.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D,Karnabat.Hoeveel kost een 160 box transformator, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’,Karnabat.De voeding van de transformator is, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Overige productinformatie
  • Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

    Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

  • Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

    Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

  • Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

    Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

  • Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

    Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

  • Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

    Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

  • Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

    Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

  • Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

    Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

  • Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!