Frydek.Mobiele droge transformatorHoofdclassificatie:

  • vrijgavetijd:2022-11-26 13:23:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:289
  • Korte omschrijving:

    Frydek.,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Voor de inst

Artikel inhoud

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Frydek.Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag,Frydek.Olie ondergedompelde zelfkoeltransformator, wordt het koperverlies genoemd.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Fort de FranceWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist,Frydek.Apparatuur voor droge transformatoren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

systeemkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder,Frydek.Droge type transformator model scb10, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.


Frydek.Mobiele droge transformatorHoofdclassificatie:



Na de test, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Sincere serviceBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Look van olie van gietijzeren delen

Frydek.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Overige productinformatie
  • ErenhotIndustriële rail type hefplatformPrijsverhoging analyse

    ErenhotIndustriële rail type hefplatformPrijsverhoging analyse

  • PadebornStage banner liftWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

    PadebornStage banner liftWat zijn de veelvoorkomende softwarefouten van het systeem?

  • Haium.Droge transformator 400KVAHoe groot is de impact van

    Haium.Droge transformator 400KVAHoe groot is de impact van

  • Tomashuv in het gebied van de mazovsehDroge transformator 600KVARecente kostenofferte

    Tomashuv in het gebied van de mazovsehDroge transformator 600KVARecente kostenofferte

  • PR-scherm 233; maisierDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorGezond gevoel v

    PR-scherm 233; maisierDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorGezond gevoel v

  • Starowavara.kgmDroge transformator met olieonderdompelingBetrouwbaar in gebruik

    Starowavara.kgmDroge transformator met olieonderdompelingBetrouwbaar in gebruik

  • Zamoshik.kgmDroge transformator scb10Neem het voortouw bij het maken van doorbraken in ecologische m

    Zamoshik.kgmDroge transformator scb10Neem het voortouw bij het maken van doorbraken in ecologische m

  • Kedzierzyn-KozleDroge transformator scb10-100Het verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidin

    Kedzierzyn-KozleDroge transformator scb10-100Het verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidin

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!