Cerny MeestOnderhoud van een transformator met olieonderdompelingWat te doen als het breekt, hoe het

  • vrijgavetijd:2022-11-26 23:26:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:508
  • Korte omschrijving:

    Cerny Meest,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector ster

Artikel inhoud

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Cerny MeestDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo% dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Droge transformator

DneprodzerzhinskProductieproces en stappen van droge transformator

Wiringwijze van droge transformator:

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


Cerny MeestOnderhoud van een transformator met olieonderdompelingWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Informatie-aanbevelingDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen naaldgaten,Cerny MeestHoeveel kost de olietransformator?, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Verminderde isolering

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


Cerny MeestOnderhoud van een transformator met olieonderdompelingWat te doen als het breekt, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.<p>gemiddelde methode*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin  aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op  oTransformer

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Cerny MeestDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Cerny Meesttransformator voor elektrische centrales, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Overige productinformatie
  • Isilemurino.kgmHydraulische lift van aluminiumlegeringBescherming prijsbeleid

    Isilemurino.kgmHydraulische lift van aluminiumlegeringBescherming prijsbeleid

  • Gelsenkirchen.kgmLiften bouwenInleiding tot het voorbereidende werk dat vóór het huiswerk moet worde

    Gelsenkirchen.kgmLiften bouwenInleiding tot het voorbereidende werk dat vóór het huiswerk moet worde

  • La Paz.Stabilisatie van de transformator-spanningOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    La Paz.Stabilisatie van de transformator-spanningOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • Luchthaven Orly ParijsMobiele kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine

    Luchthaven Orly ParijsMobiele kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine

  • Luchthaven Orly ParijsVoertuig voor hefplatforms met drie wielenBeperkte productie-informatie en her

    Luchthaven Orly ParijsVoertuig voor hefplatforms met drie wielenBeperkte productie-informatie en her

  • KielcNameZwaar hydraulisch hefplatformHet belang van de selectie van machines

    KielcNameZwaar hydraulisch hefplatformHet belang van de selectie van machines

  • Denver.200 kg draagbare elektrische liftHoe het beter te gebruiken?

    Denver.200 kg draagbare elektrische liftHoe het beter te gebruiken?

  • Denver.Dingli hefplatformBent u bekend met de operationele gedragscode?

    Denver.Dingli hefplatformBent u bekend met de operationele gedragscode?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!