NavakOnderhoud van transformatorenWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?

  • vrijgavetijd:2022-11-26 23:33:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:361
  • Korte omschrijving:

    Navak,Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenHoe zit het met olie ondergedompelde transformato

Artikel inhoud

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

NavakEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

CaenVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Het flenzen oppervlak is ongelijk,NavakParameters van olie ondergedompelde transformator, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


NavakOnderhoud van transformatorenWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Sommige zijn gebonden met plastic tape,NavakOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling,NavakBasiskennis van de transformator, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

productieHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Geluidsoplossing van droge transformatoren


NavakOnderhoud van transformatorenWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?



lekkage van olie op elektrische lasstand

KwaliteitsborgingZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

NavakOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Overige productinformatie
  • OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

    OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

  • OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

    OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

  • Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

    Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

  • Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

    Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

  • Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

    Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

  • Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

    Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

  • SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

    SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!