Nymburk.Prijs van 125kva droge transformatorNieuwe doorbraak in efficiëntietechnologie

  • vrijgavetijd:2022-11-27 09:20:37
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:261
  • Korte omschrijving:

    Nymburk.,Nymburk.Regulering van de belasting spanning van de transformator,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdic

Artikel inhoud
Nymburk.Regulering van de belasting spanning van de transformator,

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Nymburk.Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Condado.kgmDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,Nymburk.Basiskennis van de transformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Fabrikant van transformatoren

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Nymburk.Prijs van 125kva droge transformatorNieuwe doorbraak in efficiëntietechnologie



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Doel van het projectfabrikant van droge transformatoren

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen,Nymburk.Hoeveel is een 400 KVA box transformator, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Nymburk.Prijs van 125kva droge transformatorNieuwe doorbraak in efficiëntietechnologie



lekkage van bout- of buisexterne draad

Interpretatie en observatieAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Het geluid van droge transformator komt van

Nymburk.De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Vallende buitenlandse zaken en piercing

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding

Overige productinformatie
  • NieuwKlein elektrisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

    NieuwKlein elektrisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

  • NieuwZhonglian hefplatform voertuigIndustrie toepassing:

    NieuwZhonglian hefplatform voertuigIndustrie toepassing:

  • Xilingol LeagueMarine hydraulisch hefplatformDe algehele stabilisatie van de markt

    Xilingol LeagueMarine hydraulisch hefplatformDe algehele stabilisatie van de markt

  • PolenZoomlion elektrische liftProductmisverstand:

    PolenZoomlion elektrische liftProductmisverstand:

  • PolenHefplatform van het type geleiderailWelke factoren moeten uitgebreid worden overwogen?

    PolenHefplatform van het type geleiderailWelke factoren moeten uitgebreid worden overwogen?

  • PolenHydraulische druk van hefplatformliftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

    PolenHydraulische druk van hefplatformliftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • PolenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringGrote analyse van het doel van

    PolenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringGrote analyse van het doel van

  • Hejin.10 meter liftWordt de markt beperkt door de industrie?

    Hejin.10 meter liftWordt de markt beperkt door de industrie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!