Lempaala.Testnorm voor olieonderdompelde transformatorenVlotte werking en sterke handelsatmosfeer

  • vrijgavetijd:2022-11-28 09:09:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:202
  • Korte omschrijving:

    Lempaala.,Hoeveel kost de transformator?In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderde

Artikel inhoud

Hoeveel kost de transformator?

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Lempaala.Transformer inspectie neus snuivende methode

Productieproces en stappen van droge transformator

HandleidingVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


Lempaala.Testnorm voor olieonderdompelde transformatorenVlotte werking en sterke handelsatmosfeer



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren en dan trekken we het oliemonster.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen,Lempaala.Distributiegelijkrichter transformator,Lempaala.Volledig afgesloten transformator, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Lempaala.Testnorm voor olieonderdompelde transformatorenVlotte werking en sterke handelsatmosfeer



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren en dan trekken we het oliemonster.

aanbevelenIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen,Lempaala.Hoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformator, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Lempaala.Verminderde isolering

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Overige productinformatie
  • Fort sekhseh.Hydraulisch hefplatform met één kolomOpen de weg naar marktverandering

    Fort sekhseh.Hydraulisch hefplatform met één kolomOpen de weg naar marktverandering

  • Fort sekhseh.Liften van platformsVier elementen van aankoopaandacht:

    Fort sekhseh.Liften van platformsVier elementen van aankoopaandacht:

  • Fort sekhseh.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHet is beter om een ​​bevooroordeeld operati

    Fort sekhseh.Lift met dubbele mast van aluminiumlegeringHet is beter om een ​​bevooroordeeld operati

  • Jiangsu.20 meter liftVeld zal profiteren

    Jiangsu.20 meter liftVeld zal profiteren

  • Tsevie.Prijs van droge transformator 2500Installatie- en verwijderingsgids

    Tsevie.Prijs van droge transformator 2500Installatie- en verwijderingsgids

  • West RaleighKlein vast hefplatformOntwikkelde en toegepaste wetenschappelijke en technologische pres

    West RaleighKlein vast hefplatformOntwikkelde en toegepaste wetenschappelijke en technologische pres

  • West RaleighBeweging van het hijsplatformRecent geciteerde fabrikanten

    West RaleighBeweging van het hijsplatformRecent geciteerde fabrikanten

  • SichuanElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe de slijtage te beoordelen en wat te ver

    SichuanElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe de slijtage te beoordelen en wat te ver

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!