Calais.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren3 categorieën

  • vrijgavetijd:2022-11-28 16:40:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:363
  • Korte omschrijving:

    Calais.,De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet z

Artikel inhoud

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is is de stroom slechts / van de totale stroom, hoe kleiner de weerstand om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Calais.Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;,Calais.transformator voor hoogspanningsdistributie, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Welles.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Calais.Primair energie-efficiëntiemodel van droge transformator, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Fabrikant van transformatoren


Calais.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren3 categorieën



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Aanpassing van de regelingLosse kernschroef

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Calais.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren3 categorieën



Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Goede kwaliteitWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Hoe droge transformator te selecteren

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Hoeveel kost de transformator?

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Overige productinformatie
  • Ballina.Elektrische mobiele liftAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog steeds onder d

    Ballina.Elektrische mobiele liftAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog steeds onder d

  • Ballina.5 ton hefplatformGebruik gids

    Ballina.5 ton hefplatformGebruik gids

  • Ballina.PlattformliftWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    Ballina.PlattformliftWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Ballina.Dubbele mast aluminiumlegering hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerppl

    Ballina.Dubbele mast aluminiumlegering hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerppl

  • Davintel.Mobiel hefplatform met schaarvorkErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

    Davintel.Mobiel hefplatform met schaarvorkErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

  • AdjumaniNameTestrapport van de levering van droge transformatorRichtlijnen voor redelijke prijzen

    AdjumaniNameTestrapport van de levering van droge transformatorRichtlijnen voor redelijke prijzen

  • HaVaste heflift voor ladingDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    HaVaste heflift voor ladingDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • HaKogeltafel type hefplatform autoKies de juiste manier om te gebruiken!

    HaKogeltafel type hefplatform autoKies de juiste manier om te gebruiken!

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!