Kifisia.kgmBeeld van transformatorHoe te produceren?

  • vrijgavetijd:2022-11-30 08:16:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:462
  • Korte omschrijving:

    Kifisia.kgm,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Kifisia.kgmEn

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Kifisia.kgmEnergiebesparende analyse van de transformator

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Velika Kladusa.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Kifisia.kgmBeeld van transformatorHoe te produceren?



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Wat is de belangrijke rol van de transformator

KredietgarantieNa het aanscherpen van de losse bouten, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Kifisia.kgmBeeld van transformatorHoe te produceren?



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat),Kifisia.kgmHoeveel kost een boxtransformator?, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

KortingNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Transformer inspectie neus snuivende methode

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte,Kifisia.kgmWat zijn de olie onderdompelde transformatoren bescherming, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Kifisia.kgmDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is,Kifisia.kgmWat is de belangrijkste functie van de transformator, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Overige productinformatie
  • Jena.GaragelliftDe industrie betreedt een nieuw model van alliantie voor kwaliteitsborging

    Jena.GaragelliftDe industrie betreedt een nieuw model van alliantie voor kwaliteitsborging

  • hoge deugdAangepaste transformatorWat zijn de gemeenschappelijke structuren?

    hoge deugdAangepaste transformatorWat zijn de gemeenschappelijke structuren?

  • Leipzig1 ton vast hefplatformEconomisch productieproces

    Leipzig1 ton vast hefplatformEconomisch productieproces

  • LeipzigGebogen arm mobiele hefplatform vrachtwagenIndustrie markt

    LeipzigGebogen arm mobiele hefplatform vrachtwagenIndustrie markt

  • Durham.Elektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenKenmerken en toepassingsgebied

    Durham.Elektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenKenmerken en toepassingsgebied

  • LinfenElektrische achtergrondasliftProfessionele productie

    LinfenElektrische achtergrondasliftProfessionele productie

  • LinfenAangepaste hefplatform in CangzhouStabiele markt

    LinfenAangepaste hefplatform in CangzhouStabiele markt

  • LinfenSchroefhefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

    LinfenSchroefhefplatformHoe de algehele efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!