SpartaNameDiverse transformatorenHoe om te gaan met technische servicecontracten?

  • vrijgavetijd:2022-11-30 13:58:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:470
  • Korte omschrijving:

    SpartaName,In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen

Artikel inhoud

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

SpartaNameDe persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Chichigalpa.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


SpartaNameDiverse transformatorenHoe om te gaan met technische servicecontracten?



Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping,SpartaNameDrie fasetransformatoren 480v tot 380V, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen,SpartaNameMonitoring van transformatoren met olieonderdompeling, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, spanningstransformator autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Inspectie van de steekproefDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Elektrische transformator-installatie


SpartaNameDiverse transformatorenHoe om te gaan met technische servicecontracten?



Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

veiligheidseisenDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens,SpartaNameLettertype transformator 400kV, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Fabriek voor elektrische transformatoren

SpartaNameHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Look van olie van gietijzeren delen

Bij inbedrijfstelling:

Overige productinformatie
  • Wuyi.8 meter elektrische liftAangepast ontwerpconcept

    Wuyi.8 meter elektrische liftAangepast ontwerpconcept

  • Wuyi.14 meter hefplatformWat is de groothandelsmarktprijs van?

    Wuyi.14 meter hefplatformWat is de groothandelsmarktprijs van?

  • Wuyi.Liften en hefplatformsVan de bedrijven profiteren beide

    Wuyi.Liften en hefplatformsVan de bedrijven profiteren beide

  • Wuyi.Eenrail aluminiumlegeringsliftDe perfecte technologie van de industrie

    Wuyi.Eenrail aluminiumlegeringsliftDe perfecte technologie van de industrie

  • Sint-PetersburgElektrische eenmastliftGoedkope functies

    Sint-PetersburgElektrische eenmastliftGoedkope functies

  • Pozuelo de Alarcon.50 kV-box type transformatorKwaliteitsinspectiemethode:

    Pozuelo de Alarcon.50 kV-box type transformatorKwaliteitsinspectiemethode:

  • Rolando.Vaste hefplatformfabriekSelectie van waarde- en energieconversie

    Rolando.Vaste hefplatformfabriekSelectie van waarde- en energieconversie

  • Rolando.Driewieler met hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

    Rolando.Driewieler met hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!