Myingyan.Hoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformatorOm de mal te verbeteren:

  • vrijgavetijd:2022-08-29 12:55:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:436
  • Korte omschrijving:

    Myingyan.,Droge transformatorLosse kernschroefMyingyan.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie

Artikel inhoud

Droge transformator

Losse kernschroef

Myingyan.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Obala.Fout oordeel van de transformator

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,Myingyan.Nationale norm voor olie ondergedompelde transformator, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Vallende buitenlandse zaken en piercing

AanbiedingWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

transformator-onderneming met olieonderdompeling


Myingyan.Hoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformatorOm de mal te verbeteren:



In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

kwaliteitsnormHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting,Myingyan.Marktprijs van scb11 droge transformator, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Myingyan.De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Wanneer de transformator uit de fase is,Myingyan.315 KVA-olie-type transformator, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Durham.Overige productinformatie
  • VergrendeldHydraulische lift met platformWet op de bescherming van pijpleidingen

    VergrendeldHydraulische lift met platformWet op de bescherming van pijpleidingen

  • Vergrendeld6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te br

    Vergrendeld6-meter hefplatform van de aluminiumlegeringHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te br

  • BanbalaNameStructurele kenmerken van droge transformatorenWat veroorzaakt verstopping?

    BanbalaNameStructurele kenmerken van droge transformatorenWat veroorzaakt verstopping?

  • Hengelo.Vast hefplatformEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

    Hengelo.Vast hefplatformEnergiebesparende methoden op verschillende gebieden

  • Hengelo.Hefplatformvoertuig voor de burgerluchtvaartVerhoogde marktvolatiliteit

    Hengelo.Hefplatformvoertuig voor de burgerluchtvaartVerhoogde marktvolatiliteit

  • BudaDubbelspoor hydraulisch hefplatformIndustrie internationale situatie

    BudaDubbelspoor hydraulisch hefplatformIndustrie internationale situatie

  • LeipzigElektrische lift met geleiderailHersenschudding en verzwakking, de houding van zakenlieden te

    LeipzigElektrische lift met geleiderailHersenschudding en verzwakking, de houding van zakenlieden te

  • LeipzigZimm hefplatformWat zijn de effecten van milieubescherming op de markt?

    LeipzigZimm hefplatformWat zijn de effecten van milieubescherming op de markt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!