Yamasafrance.kgmVerticale centrifugale mestpompLeer meer over de zes veelvoorkomende fouten en probl

vrijgavetijd:2022-11-05 09:20:01 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:580

Kerntips:Yamasafrance.kgm,   Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische v

   Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manier

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

Yamasafrance.kgmIk kom er net uit. De continue verbetering van verschillende technologieën en specificaties heeft de hele industriële keten in een hogere richting gedreven.

   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid, en de markterkenning verbetert voortdurend vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.

YacuibaName   Ten tweede is de levensduur van de stroompassage delen van de pomp relatief lang, waardoor productiekosten worden bespaard.

   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast,Yamasafrance.kgmZD-modderpomp, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts dus ik

   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.


Yamasafrance.kgmVerticale centrifugale mestpompLeer meer over de zes veelvoorkomende fouten en problemen



   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.

   Start modus. Het kan wijd worden gebruikt in industriële en agrarische productie, watervoorziening, drainage, brandbeheersing,Yamasafrance.kgmQJ dompelpomp, sprinklerpijpnetwerk druk, HVAC koud en warm water circulatie en andere gelegenheden.

   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.

Uitstekende kwaliteit   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.

De sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, milieubescherming, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, enz.

de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.


Yamasafrance.kgmVerticale centrifugale mestpompLeer meer over de zes veelvoorkomende fouten en problemen



   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.

Kwaliteitsgarantie   Bijvoorbeeld, in de markt, bijvoorbeeld, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben,Yamasafrance.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp, is het niet geschikt om een verticale mestpomp onder een dergelijke werkvoorwaarde te gebruiken, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.

   Controleer of er een probleem is met het ventilatiesysteem: controleer of de ventilator beschadigd is, of de ventilator correct draait en of er abnormale voorwerpen zijn die de ventilatiegaten blokkeren.

   Het effectieve vermogen wordt ook outputvermogen genoemd, dat wordt uitgedrukt door PE. Het is de effectieve energie die in de pomp wordt verkregen door de medium vloeibare output van de pomp in eenheidstijd.

Yamasafrance.kgm   De werkomgeving is anders: het belangrijkste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de verticale modderpomp ligt in duiken. Tijdens de verrichting van de verticale mestpomp dringen sommige delen in de put en kunnen niet volledig inv

   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?

   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws