El ParaisoOnderdompelbare niet verstoppende modderpompHoe vergroot u uw voorraad

vrijgavetijd:2022-12-19 11:01:59 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:525

Kerntips:El Paraiso,   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als

   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpomp

   Aanpassing. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zullen accessoires worden gebruikt en zullen sommige hulpmaatregelen worden genomen om de algemene prestaties van het materiaal te verbeteren en het stabiele gebruik van het materiaal te verzekeren. Veel gebruikers besteden geen aandacht aan deze dingen bij het gebruik ervan, wat apparatuurproblemen zal veroorzaken en de werkefficiëntie zal beïnvloeden

El Paraiso   Als deze coating na verloop van tijd in latere werkzaamheden wordt verwijderd, kan de eigenaar van de roestvrijstalen diepe waterpomp een andere coating gebruiken om corrosie en warm water te weerstaan.

   Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, dus

Kaapstadefficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken

   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is, moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vinden

   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.


El ParaisoOnderdompelbare niet verstoppende modderpompHoe vergroot u uw voorraad



   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

   water

   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

Verbetering van de kwaliteit   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.

   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.

   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp,El ParaisoPijpleidingspomplichaam, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en


El ParaisoOnderdompelbare niet verstoppende modderpompHoe vergroot u uw voorraad



   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), buitenmicrometer, klauw,El ParaisoZD-modderpomp, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine oliebassin, katoengaren, enz.

Productie afdelingefficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken

   De binnenwand wordt gecorrodeerd en de buitenlucht wordt aangezogen. De verpakking van de pijpleidingpomp is versleten of de verpakking is niet verdicht.

   strip de buitenste laag van de kabel om de koperdraad voor tot mm bloot te stellen, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern,El ParaisoPomp voor boorvloeistof, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.

El Paraiso   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.

   Veel gebruikers met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws