Santa BarbaraPijpleidingspomplichaamHet heeft nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in China ingeluid

vrijgavetijd:2022-12-20 09:02:00 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:141

Kerntips:Santa Barbara,   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken,

   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

   De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

Santa Barbara   of er olie is

   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,

Dong Xoai.kgm   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.

   Als de olieafdichtingsring van de as ernstig versleten is, vervang deze dan door een nieuwe.

   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.


Santa BarbaraPijpleidingspomplichaamHet heeft nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in China ingeluid



   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

   Test eerst de besturing en sluit vervolgens de motor aan op de aspomp. Er is een verwijderring bij het dagboek. Dit apparaat kan voorkomen dat de waaier omkeert.

   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd, wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.

hervorming   Tijdens het proces moet de apparatuur regelmatig worden onderhouden en gereviseerd om verstopping te voorkomen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de waterpomp voornamelijk gebruikt om water te vervoeren wanneer het wordt gebruikt. Het effect van normale pompen is vaak beter wanneer het wordt gebruikt, maar in feite gebruiken we het op gewone tijden

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

   De typeselectieplanning van dompelmestpomp heeft een grote invloed op de levensduur en de bedrijfsstabiliteit. Een wetenschappelijk en redelijk type selectieplan zal van invloed zijn of de modderpomp efficiënte verrichting kan bereiken. De werkende kracht van de modderpomp is zeer hoog en het verlies is klein. Standtijd van de delen van de stroomdoorgang van de pomp


Santa BarbaraPijpleidingspomplichaamHet heeft nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in China ingeluid



   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

Oké of niet?   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, en het vervoer van modder te realiseren.

   Het kan echter ook worden genoemd dompelrioolpomp.

   Sommige corrosieve pasta"s die kristallen bevatten kunnen ook worden vervoerd. In het toepassingsgebied van drijfmestpomp de vaste stroom aan te drijven, ongeveer % worden gebruikt in concentratoren in de mijnbouw industrie. Vanwege de slechte werkomstandigheden van primaire ertsverbinding, verschillende mineralen,Santa BarbaraOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, slijtage

Santa Barbara   In de modderpomp, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde, en de resulterende kracht is de som van de twee krachten. Als de dompelbare modderpomp met een hulpwaaier is uitgerust, is het vloeibare effect op de hulpwaaier

   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt,Santa BarbaraVuur diepe waterpomp, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws