Sallova.16Mn hogedrukgelegeerde pijpUitgebreide analyse van de verkoop bleef stijgen

vrijgavetijd:2022-11-03 13:19:58 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:803

Kerntips:Sallova.,Verwijder defecte leidingen binnen de toegestane lengte.I-straal: nationale norm *wat is de wanddikte van I-straalSallo

Verwijder defecte leidingen binnen de toegestane lengte.

I-straal: nationale norm *wat is de wanddikte van I-straal

Sallova.Metrische gelaste pijp: deze wordt standaard gebruikt als naadloze pijp. De gelaste stalen pijp, uitgedrukt in uitwendige diameter *wanddikte mm, wordt gelast door warm en koud laswerk van algemeen koolstofstaal, koolstofstaal van hoge kwaliteit of laaggelegeerd staal van Puneng, of wordt vervaardigd door koudtrekken na lassen van warmband. Metrische gelaste pijp wordt meestal gebruikt als constructieonderdelen, of als transportvloeistof. De dunne muur wordt gebruikt om meubels en lampen te produceren. Het is noodzakelijk om de sterkte en zigzag test van stalen pijp te waarborgen.

Volgens de nationale norm van warmgewalst H-staal in China (GB /t-, H-sectie staal is verdeeld in smalle flenzen, brede flenzen en stalen stapel, waarvan de codes respectievelijk Hz, HK en Hu zijn. Narrow flens H-sectie staal is geschikt voor balken of compressiebuigen, terwijl brede flens H-sectie staal en H-buiging stalen stapels geschikt zijn voor axiale compressie-leden of compressie mij Kersen. Vergeleken met H-staal zijn W, IX en Iy niet zo goed als H-staal onder de premisse van gelijk gewicht.

Haven van SpanjeDe generaal

I-straal wordt op grote schaal gebruikt

Toewijzing pijp is een zeer belangrijke manier en type naadloze stalen pijp. Het gebruik ervan is relatief gebruikelijk. Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende engineering projecten, huis bouw en gebouw decoratie. De breuk zal altijd gevonden worden in de productie, productie en de belangrijkste marketing van legering pijp, dat wil zeggen vele stadia van productie en verwerking worden niet goed gedaan. Een ander is dat het kruid niet genoeg is en het aandeel van chemische moleculen verkeerd is. Er zijn allemaal redenen.


Sallova.16Mn hogedrukgelegeerde pijpUitgebreide analyse van de verkoop bleef stijgen



Na de passivatiebehandeling van gelegeerde pijp wordt duidelijk voorgesteld dat het reinigen van water onmiddellijk na de waterige oplossing, ~ -maal van het reinigen van water moet worden uitgevoerd, en vervolgens moet een gesloten oplossing met chroom worden uitgevoerd. De oplossing van chroom-zuur moet h worden uitgevoerd na de daaropvolgende reiniging van de metallografische structuur en de austenitische gelegenheidsleiding. Chromgezuur waterige oplossing (massaverhouding) is % %,Sallova.Hoeveel is I-straal groothandel, de oplossing temperatuur is ~ ℃, en de oplossing tijd is min. Dan droog.

De twee uiteinden van het staal die door de naadloze pijpfabrikant worden geproduceerd, worden in rechte hoeken gesneden en de boorgaten op het oppervlak worden verwijderd, namelijk de grondstof die door de naadloze pijpfabrikant wordt gebruikt. Het embryo moet door een snijmachine worden gesneden om een embryo met een lengte te vormen.

De defecten kunnen worden verwijderd door slijpen met zandwiel, maar de resterende wanddikte moet binnen de toegestane norm.

technologische innovatieBij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen, lasbaarheid en structurele grootte. I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flens tot web, is het verdeeld in breed, medium en n

De vorm van kleine longitudinale scheur op het oppervlak van gelegeerde pijp is minder dan mm De totale breedte is minder dan mm De diepte is lager dan .mm.

Kogel van gelegeerd staal is een nieuw type naadloze stalen pijpleiding. De selectie van de pijpleidingpijpleiding, of het nu gaat om de software van het brandwatersysteem, de warmte en de nationale industriële pijpleiding software van het petrochemische pijpleidingsysteem, de metalen pijp stimuleert belangrijke effecten.


Sallova.16Mn hogedrukgelegeerde pijpUitgebreide analyse van de verkoop bleef stijgen



De gelegenheidsleiding is een naadloze spiraalvormige stalen pijp die is gemaakt van warmgewalste bandstalen spoel,Sallova.Hoeveel is de 14-I-straal, die vaak wordt verwerkt door warm extrusie en wordt gelast door een automatisch dubbelzijdig lasproces. De gelegeerde pijp stuurt het warmgewalste stripstaal naar de gelaste pijp en het warmgewalst stripstaal wordt door meerdere doorlaten geëxtrudeerd. Warmgewalst stripstaal wordt langzaam gewalst om ringvormige buizen met open mond te produceren. Stel de vermindering van de extrusierol aan om de lasspleet op ~mm te regelen en maak beide kanten van de lasspoel.

Eerlijkheid en wederzijds voordeelHet werkprincipe van de vlakke staalafwerkingsmachine in het I-beam-productieproces is om het koudvlak staal voor te bereiden en uiteindelijk te nivelleren met twee groepen egaliseringswielstellen die zich in de richting van de dikte naar boven en naar beneden verplaatsen; Een paar afgewerkte wielen die relatief zijn ingericht, worden gebruikt om de breedte richting te extremen, zodat de breedte wordt gecomprimeerd om de verwachte parameters te bereiken, en de compressie hoeveelheid is verstelbaar; Verhoog de breedte met gespreide rechte wielen.

Voor de oppervlaktemazen van de hoogteverschil plaat, de oppervlaktemazen kunnen worden gebogen en geïnstalleerd; wanneer de hoogteverschil plaat meer dan mm bedraagt, moet de oppervlaktemaas op de plaats worden losgekoppeld

Dus waarom is de legering pijp gemakkelijk te roesten na het worden pickled en gepassioneerd door de software?

Sallova.De flens van de H-bundel is van gelijke dikte, met inbegrip van het walsgedeelte en het gecombineerde gedeelte bestaande uit drie gelaste platen. Alle I-balken zijn gewalste secties. Vanwege de slechte productietechnologie heeft de binnenrand van de flens een helling van : De roling van H-straal verschilt van die van gewone I-straal. Er wordt slechts één set horizontale rollen gebruikt. Omdat de flens breed is en geen neiging heeft (of de neiging is zeer klein), een groep van ver

Geproduceerd fabricageproces van I-beam: I-beam is een nieuwe industriële norm geworden voor slijtbestendige materialen

I-straal

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

adviserennieuws
Laatste nieuws