Morazan.Verticale pijpleidingpomp met splitsingHoe de fout te verminderen

vrijgavetijd:2022-12-21 11:02:02 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:386

Kerntips:Morazan.,   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn v

   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en

Door de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.

Morazan.suggereert dat de hele pomp (met motor) in de drijfmest moet zijn.

   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.

Korba.   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.

   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

efficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken


Morazan.Verticale pijpleidingpomp met splitsingHoe de fout te verminderen



   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.

  ; Wanneer de elektrische pomp heeft

er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden,Morazan.Dompelrioolwaterpomp, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.

Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteit   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid, en de markterkenning verbetert voortdurend, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.

   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.

   Er is ook een eenvoudige methode om de trillingsfrequentie van de pomp door trillingsmethode te meten. Bij gebruik van één methode kunnen er echter enkele fouten in de meetresultaten zijn. Wanneer veel apparatuur wordt gebruikt, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten beïnvloeden. Daarom is het in feite vooral


Morazan.Verticale pijpleidingpomp met splitsingHoe de fout te verminderen



   Over het algemeen is de duikdiepte van de dompelbare modderpomp niet meer dan meter, en de verrichting is betrouwbaar. Waarom niet meer dan meter? Dit is het cruciale technische punt van de dompelbare modderpomp, omdat de huidige afdichtingstechnologie in China meer dan meter is, niet omdat de modderpomp een probleem heeft, maar omdat

Conclusie van de test   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

   Qua prestatieparameters optioneel stroombereik: - (m/h),Morazan.Diepwaterpomp voor irrigatie, hefbereik: - (m),Morazan.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel, vermogensbereik: .- (kw), kaliberbereik: - (mm).

   Nadat de dompelbare modderpomp de fabriek verlaat, en moet de gebruiker het afzonderlijk verbinden tijdens installatie. Als de verbinding verkeerd is zal dit de normale werking van de pomp ernstig beïnvloeden, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.

   Wanneer de waterpomp wordt aangedreven door elektriciteit of dieselmotor, draait zijn waaier (zoals een elektrische ventilator) wild, waardoor een vacuüm in de waaier wordt gevormd. Op deze manier

Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Durham.adviserennieuws
Durham.Laatste nieuws